2777
2789
عنوان

ویژگی دخترای با اعتمآد بنفس ،

154 بازدید | 2 پست

تا الان که دخترای زیادی رو دیدم همشون چندتا ویژگی ثابت داشتن . _ به ظاهر و لباساشون میرسیدن . _حتی اگه حجاب خاصی نداشتن حیا داشتن ‌. _ اکثرا خودشونو دوست داشتن و عملی نبودن(منظورم عمل زیاده) . _ اکثرا یه شغلی داشتن یا درحال تحصیل و یادگیری مهارت بودن چون درآمد خیلی به اعتماد به نفس کمک میکنه . _ حتی اگه مجرد نبودن ، مادر و همسر خیلی خوبی بودن .  البته من ملاک انتخاب نکردم ، یه دختر زمانی که خودشو دوست داشته باشه و به خودش احترام بزاره بقیه هم بهش احترام میزارن :)

اصالت لر 🌬

آفرین. منم یه ویژگی دیگه اضافه می کنم: در برخورد با مردان در اجتماع، خودشون رو نمی گیرند و اگر گفتمانی اجتماعی پیش بیاد در آن شرکت می کنند و خجالتی نیستند.

ضمنا به دنبال جلب توجه نیستن.

ممنون از تاپیک مفید شما

👨‍🎓دانشجوی ترم دوم دوره کارشناسی دانشگاه نی نی سایت؛ ورودی بهمن ۱۴۰۲🔹️اینجا یه جامعه مدنیه و بر عکس تصورات همه فقط سایت بارداری و زنان نیس؛ خود سایت هم حضور آقایون رو به رسمیت شناخته؛ پس لطفا هی نگین آقایون اینجا مریضن، ضعیفن، آبجی خودمونن 😊؛ قبول دارم آدم های مریض هم وجود دارن.🔋محترم، مهربون ، اما اندکی لوس و شوخ طبع هستم ⚠️مطلقا به هیچکی درخواست دوستی نمیدم؛ اگه کسی نیاز داشت تجارب و اطلاعاتمون رو با هم به اشتراک بذاریم، خودش پیشقدم بشه🔸️.خیلی اتفاقی اومدم اینجا، خوشم اومد، ماندگار شدم. 🔹️خیلی خوشم میاد خانما تو هر کاری با هم مشورت می کنن، سعی می کنم منم این الگو رو در زندگیم پیاده کنم 🌱 طلاق، بابای آینده دخترکی به نام رُکسی 😇😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان