2777
2789
عنوان

تصمیم به نماز خوندن کردم

98 بازدید | 18 پست

دوستان من خیلی دختر قرتی هستم و به حجاب و اینام کاری ندارم 

ولی میخام نمازمو بخونم 

مادرم اهل نماز خوندنه اگه یهویی اینکارو کنم فک کنم شک کنه😑

میخام تو خلوت خودم نماز بخونم 

نماز اول وقت نخونم حساب میشه یا نه؟؟

یه راهنمایی

اول وقت ثوابش بیشتره ، ولی شما برای شروع میتونی یکم دیرتر بخونی بعد برسونیش به اول وقت

وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حساب میشه تا زمانی ک مدتش نگدره ولی اصل اول وقته 

خوندی برا منم دعا کن با اولین نمازت توروخدا 🙂اسمم ایدا

اگر میبینی بی اعصابم بهت بر نخوره من حالم خوب نیست... ازم نخواین همیشه عزیزم و گلم بگم🖤

نماز رو میخونن ، نمیکنن 🤣😅 سعی کن اول وقت باشه ، ثوابش بیشتره ❤️ از مسجد هم میتونی استفاده کنی

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️

اوف حالا من اینجوریم که مامانم غیرمذهبی و بابام مذهبی

از بچگی عاشق بابام بودم ولی مامانم خیلییی اذیتم کرد هیچ جایی برای دوست داشتنش نداشت

با این حال که میخواستم الگوم بابام باشه ولی بی‌اهمیتیای مامانم تاثیرشو روم گذاشت و دوسالو نیمه نمازو ترک کردم و ناراحتم:(

جرمت را نمیدانم... توام ندان... اینجا سلول دنجیست که عاشق میله هایش میشوی... به بند زمین خوش آمدی🍃
اوف حالا من اینجوریم که مامانم غیرمذهبی و بابام مذهبی از بچگی عاشق بابام بودم ولی مامانم خیلییی اذی ...

خداروشکر ک ناراحت هستید یعنی وجدانتون بیداره.نماز رو بخاطر خدا بخونیم اونطوری هر کس اذیتمونم کنه ترکش نمیکنیم🙂

دوست داشتید بیایید پی وی صحبت کنیم 

ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸می‌خوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم.  اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔

چشم سعی میکنم

من هر جا که بودم ، دانشگاه بیرون نزدیک خونه ، نماز خونه و مسجد شو استفاده میکردم ، کی می‌دونه که چه کسی میخونه کی نمیخونه ، مادر تون هم نماز خواندن شما رو ببینه کیف میکنه،،، انشاالله همیشه بخونی ، التماس دعا ❤️

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️
خداروشکر ک ناراحت هستید یعنی وجدانتون بیداره.نماز رو بخاطر خدا بخونیم اونطوری هر کس اذیتمونم کنه ترک ...

ولی خوندنش پیش کسی که اعتقاد نداره و مسخرت میکنه خیلی سخته واقعا

حداقل گفتم شاید مجردی نتونم یعنی جراتشو ندارم اعتماد بنفسم کوبیده میشه

جرمت را نمیدانم... توام ندان... اینجا سلول دنجیست که عاشق میله هایش میشوی... به بند زمین خوش آمدی🍃
ولی خوندنش پیش کسی که اعتقاد نداره و مسخرت میکنه خیلی سخته واقعا حداقل گفتم شاید مجردی نتونم یعنی ج ...

وسوسه شیطان رو جدی بگیریم با همین چیزا ناامیدمون میکنه از واجب الهی دور شیم متاسفانه.موفق باشید🤲🙂