2777
2789

ترفند خاصی نداره. گوگل کن خوب

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

سیر رنده شده تفت بده پوره گوجه بهش اضافه کن تفت بده بعد بادمجون کبابی یا آبپزشده رو ک له کردی بهش اضافه کن و تفت بده.ادویه هم نمک و فلفل و زردچوبه بهش بزن.خواستی آخر سر توش تخم مرغ بشکن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترفند خاصی نداره. گوگل کن خوب

تخم مرغوکی قاطی کنم یاجدابپزم دستورامتفاوته.اندازش چقدرباشه براسه نفر

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
سیر رنده شده تفت بده پوره گوجه بهش اضافه کن تفت بده بعد بادمجون کبابی یا آبپزشده رو ک له کردی بهش اض ...

بعدتخم مرغ تانبسته باموادقاطی کنم درسته؟

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

ممنون😘

بادمجان و گوجه را کبابی کن و پوستشون را بگیر و له کن ؛ داخل ماهیتابه روغن بریز و رب و سیر (اگر نداری پودر سیر) را تفت بده و ترکیب بادمجان و گوجه له شده را اضافه کن و مواد را قاطی کن سپس تخم مرغ را داخل مواد بشکن و قاطی کن ؛ به اندازه چند دقیقه بگذار روی گاز بمونه تا طعم مواد به خورد هم بره و سپس آماده ی خوردن هست

بادمجان و گوجه را کبابی کن و پوستشون را بگیر و له کن ؛ داخل ماهیتابه روغن بریز و رب و سیر (اگر نداری ...

گوجه هم کبابی؟عه اوکی مرسی عزیزم

ما تخم مرغ رو جدا خاگینه میکنیم و اواخر پخت اضافه میکنیم

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.