2777
2789
عنوان

علائم آبله مرغان🥺🥺

16654 بازدید | 18 پست

من تقریبا دوهفته پیش رفتم خونه دختر عمم دخترش 5/6سالشع همش پیش من بود چون خیلی دوسم داره گیر داد که من با اجی میرم حموم بردمش بدنشو کلی جوش بزرگ بزرگ داشت ولی تو صورتش نبود 

از دختر عمم پرسیدم گفت آره یه ماه پیش آبله مرغان گرفته ولی خوب شده 

الان من توی بدنم در حد چهار پنج تا از اون جوشا هست توی موهامم هست رو صورتمم دوتا هست 

فقط یکم درد می‌کنه و یذرع خارش داره می‌تونه آبله مرغان باشه 

آخه هیچ علائم دیگه ندارم 

صد در صد آبله س

تند تند حموم برو دکترم برو خشک کننده و اینا بنویسه

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای نه من یه داداش کوچولو دارم کلی بغلش کردم وقتی برگشتم ممکن اون بگیردش 

اره از راه تنفس و تماس منتقل میشه.فقط دکتر برو و حموم کن زیاد حموم کن..اصلا دست به جوشا نزن.

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

اره از راه تنفس و تماس منتقل میشه.فقط دکتر برو و حموم کن زیاد حموم کن..اصلا دست به جوشا نزن.

اولش جوشا خودشون خشکک شدن ولی انقد دیگه بدنم خارش داشت دست زدم بهشون کندمشون خون شدن🥺🥺🥺

نه نگرفتم اصلا  ولی هیچ علائمی جز این جوشا ندارم  چون شنیدم میگن خیلی وحشتناکه آبله در ب ...

من گرفتم سردرد شدید داشتم  بدن درد حالت تهوع تا دم مرگ رفتم . یه هفته کامل ففط میخوابیدم.. ابجیمم گرفت در حد دوسه تا جوش هیچ علائم دیگه ای ندادش ریلکس به کاراش ادامه میداد

اولش جوشا خودشون خشکک شدن ولی انقد دیگه بدنم خارش داشت دست زدم بهشون کندمشون خون شدن🥺🥺🥺

چرا همچین کاری کردی جاش میمونه چال میشه

هرچقدهم بخاره نباید بخارونی ببخشیدا مگه بچه ای ،دختر من خارش داشت ۵سالشه بهش میگفتم دست نزن نخورون گوش میکرد