2777
2789

من اصلا نرفتم سراغش الکیه

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینهمه آدم گرفتن شما چطور میگی الکیه؟

همون یارانه خودمونه عزیزم که ماه دیگه کم میشه مثلا یارانه من یک میلیون اگربرم کالا بگیرم میتونم ۱۵۰۰خرید کنم اما اگرخریدنکنم همون یک میلیون ماه دیگه میادبه حسابم

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد
اینا همونایین ک زودتر ت صف بودن بیخیال

من اصلا سراغشونگرفتم زشته واقعا این حرفتون همون یارانه خودمونو دارن بهمون قرض میدن اونایی که خرید کردن دارن میگن که ماه دیگه شارژ نمیشه 

من اصلا سراغشونگرفتم زشته واقعا این حرفتون همون یارانه خودمونو دارن بهمون قرض میدن اونایی که خرید کر ...

یعنی چ یعنی یارانه را نمیدن دیگه؟

﮼هیچۍواسم‌مثلِ‌توقشنگ‌نیست دلبر!♥️👩‍❤️‍👨
یعنی چ یعنی یارانه را نمیدن دیگه؟

این ماه خرید کنی ماه دیگه اش شارژ نمیشه ماه بعدش شارڗ میشه دوباره