2777
2789

انفلوانزا گرفتیم،من و بچهام،مزه دهنم تلخه،تهوع دارم،درد دارم،دکترم رفتم هنوز خوب نشدم،دیروز خیلی حالم بدبود دراز کشیده بودم،کسی نداشتم ی لیوان اب دستم بده،بچهامم تب و لرز داشتن،شوهرم بیکاره ولی برا اینکه بچه رو نگیره فرار کردرفت پیش رفیقاش،سرظهراومد دادبیداد کرد ک همش خوابی،افتادی و غذا نپختی و...صدام درنمیومد بسختی گفتم مریضم حالم بده،گفت پاشو پاشو برو دکتر ک بیای کاراتو بکنی،همش لم دادی و فلان،انقدر گریه کردم ک صورتم پف کرده،امروز بهترم ولی نه کامل،سختمه پاشم،تهوع دارم،درکم نمیکنه

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

عزیزم یچیز حاضری یا یچیزی ک خیلی سخت نیس بده بخوره صداش در نیاد 

نمیدونم این مردا کی قراره درس شن

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد نامرد! بهش بگو زن و شوهر تو سختی و مریضی ک باید کنار هم باشن تو خوشی ک همه هستن!

فقط وقتی خوبم هیچی نمیگه،هروقت مریضم انقدر غرغر میکنه ک یا باید برم پیش خانوادم یا بمونم و درد بکشم

ای بابا چه بی معرفت!

بخدا آدم میترسه ازدواج کنه

دوست عزیز به فکر سلامتیتون باشید و دوران نقاهتتون رو کامل استراحت کنید...فوقش از بیرون غذا دلیوری کنید...یا یه چیز ساده و حاضری میل کنید...همه چیز که شکم نیست حالا یه چند روز غذا نپزید دنیا کن فیکون نمیشه

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
ای بابا چه بی معرفت! بخدا آدم میترسه ازدواج کنه دوست عزیز به فکر سلامتیتون باشید و دوران نقاهتتون ...

غذا بیرونم نمیخره