2777
2789
عنوان

بچه گناه داره

192 بازدید | 14 پست

خواهرشوهرم‌ داره طلاق میگیره 

میگه من باشوهرم هیچ مشکلی ندارم فقط می‌خوام جدا بشم دیگه نمی‌خوام باهاش زندگی کنم(انگار خسته شده)بچشو برده خونه‌ی مادرشوهرش گذاشته و شوهرشم هرچی باهاش صحبت می‌کنه فایده نداره،خیلی آدم خوبیه،چسبیده بود به کاروزندگیش خود خواهرشوهرم میگه شوهرم هیچ عیبی نداره،هیچ بی حرمتی نکرده حالا این وسط بچش‌ مظلوم مونده امسال می‌رفت مهد ولی تو این دعواها،افسرده شده،بی حوصله شده

وای آره ما هم یکی رو داریم زنه بی دلیل ول کرده رفته میگه باید خونه و ماشین بزنید بنامم و حق طلاق بدید تا بیام سر خونه زندگیم اصلا به بچه اش هم محل نمیده بچه اش خونه مادر شوهرس افسردگی گرفته هم شوهره هم بچه عه

#انسانیت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه چه گناهی کرده که اینا خوشی زده زیردلشون؟

دقیقا انقدر بچه عه خوشگله .مامانش انقدر روش حساس بود معلوم نیست چی شده حتا به بچه اش هم محل نمیزاره .حتا باباش چند بار بچه رو بزور فرستاده پیش مامان شاید مادر دلش به رحم بیاد ولی مادر ی جور رفتار میکنه که بچه عه اصلا دلش نمیخواد نه با مامانش حرف بزنه نه ببیندش.ایشالا هرچی صلاح هست براشون اتفاق بیوفته

#انسانیت