2821
2789
عنوان

سهام عدالت

230 بازدید | 13 پست

سلام دوستان کسی خبر جدید دارع میدونه کی سهام واریز میکنن. ?قراربود قبل شب یلدا ولی تا یلدا چیزی نمومنده خبری نیست ?اخبار چیزی نگفت?تلوزیونم خراب کردع بچم

التماس دعا 🙏

شب یلدا واریز میشه ولی با پولش نمیتونی تیوی تعمیر کنی

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

واریز نمیشهشایعه بود

همه جا اعلام شده واریز میشه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

شب یلدا واریز میشه ولی با پولش نمیتونی تیوی تعمیر کنی

تیوی تعمیر نمیکنم ابجی گفته بودن توی نی نی سایت دیشب که اخبار گفته چند ساعت دیگه واریز میشع ولی نشد گفتم کسی اخبار ندیدغ

التماس دعا 🙏
نه عزیزم تکذیب شده نمیدن تا قبل عید دیگه

آهان اوکی

همه جا اعلام شده واریز میشه

کجا دقیقا؟اینسنا؟تلگرام؟چرته همش اخبار گفت کذبه

تو بله هم سر بزنین کانال خود سهام سرچ کنین گفتن واریزی درکار نیست

کلام شد گلوله باران🖤به خون کشیده شد خیابان🥀ولی کلام آخر این شد که جان من فدای ایران❤️

کجا دقیقا؟اینسنا؟تلگرام؟چرته همش اخبار گفت کذبهتو بله هم سر بزنین کانال خود سهام سرچ کنین گفتن واریز ...

اوکی. هر سال شب یلدا میزدن گفتم لابد میزنن

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792