2777
2789

6 ماهه باهم دوستیم گفتش میخام بیام ببینمت ولی چون دفه اخر ی کاری کرد ک پشیمون شدم از قرار گذاشتن گفتم نمیام. اونم میگه مشکلی نداره برم پیش یکی دیگه. گفت برا ازدواج بت درخاست دادم باتو ازدواج میکنم ولی برم بیرون با یکی دیگه. چرا این حرفو میزنه ینی چی اصن. دوسش دارم نمیخام از دستش بدم وگرن تا الان از صدجا بلاک بود 

رسد آدمی به جایی که بجز خدا نبیند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخرین بار چیکار کرد؟ 

من خوشم نمیاد بم دست بزنه یا دستمالی بشم نمیدونم چرا نمیشه ی رابطه سالم باهاش داشت همش فکر و نگاهش دست مالی کردنه. 

رسد آدمی به جایی که بجز خدا نبیند
من خوشم نمیاد بم دست بزنه یا دستمالی بشم نمیدونم چرا نمیشه ی رابطه سالم باهاش داشت همش فکر و نگاهش د ...

خب چون قصدش از با تو بودن دست مالی کردنته و تماممممم مستقیم داره همینو بهت میگه 😑😑😑😑😑😑😑 

خدایی چند سالته ؟؟؟

اگه هدفش ازدواج بود میومد خواستگاری نخ دست.... کردن

از الان پروعه وای به حال بعدش دیگه خونه هم میاره تو ازشون پذیرایی کنی

همچی دوست داشتن نیست

طراحی و ساخت اکسسوری پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍