2777
2789
عنوان

سه چهار روزه درگیر دونگی هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 6144 بازدید | 57 پست
اونکه بله ..حق با شماست ولی مسِله اینجاست که بانو جانگ مادر ولیعهد بوده ...بر فرض تمام اتهامات درست ...

بزرگ ترین گناهش عقیم کردن پسرش بوده و پنهون کردن اون از پادشاه... اگه یادت باشه پادشاه بعد این که متوجه شد همه چی زیر سر بانو جانگ و برادرشه بخاطر همین مادر ولیعهد بودن کاری باهاش نداشت... وقتی قضیه پنهون کاریش پیش اومد دیگه گذشته و حال رو ریخت بهم و حکمش صادر شد

🌱🫂Softly , I become endless, in you 

دونگی توپزشک قانویی بوده خانوادش پدرش رئیس مبارزبوده که واستشون پاپوش درست کردن همشون کشته میشون بعدجان میبرش توقصرتوی نوازده هاوقتی دیدن ادم باهوشی هستن میشه بانوبازرس 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس فیلمش شده مثل اوشین که ارایشگربودتوفیلم بعدفیلم اصلیش دختربعدکاره بوده توفاح...ه خونه بوده😂

نه... دونگ یی بنده خدا اصلا اینجوری نبود طفلی😂

پادشاه اول ازش خوشش میاد

از بد بودن بانو جانگ‌همین بس که اعدامش کردن... و اعدامش هم بی دلیل نبوده ...

منم از سر بیکاری میرفتم تاریخچه اینارو میخوندم 

گویا در واقعیت این دونگی بوده که منفی بوده و بانوجانگ به این بدی نبوده

بعد تو سریال ایسان اگه دیده باشی پدربزرگش پادشاه بدجنس بود اون پسر دونگی هست  

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
منم از سر بیکاری میرفتم تاریخچه اینارو میخوندم  گویا در واقعیت این دونگی بوده که منفی بوده و ب ...

نمیتونم بگم دونگ یی منفی یا خوب مطلق بوده .. منم خوندم به شدت آدم اصرافکار بوده دونگ یی 

از طرفیم بانو جانگ قربانی حزب نورون و سورون شد و نمیشه از سر خطاهاش گذشت... بدون مدرک هم کسی رو اعدام نمیکنن و اون عروسک که جادوی سیاه توش بود پیدا شد و قاتل ملکه قطعا بانو جانگ بوده..

از طرفیم به القاب شون نگاه کن... الکی به همسران پادشاه لقب نمیدادن و لقب دونگ یی هم سوک به معنی پاک بوده

و نمیتونه به شخص پلید این لقب داده  بشه... نه؟؟

نمیتونم بگم دونگ یی منفی یا خوب مطلق بوده .. منم خوندم به شدت آدم اصرافکار بوده دونگ یی  از طر ...

من خوندم براش پاپوش درست کردن گناه رو انداختن گردن بانو جانگ 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

بنظرم بانو جانگ نباید اعدام میشد

چون رابطه بد دونگی و جانگ تقصیر امپراطور هم بود 

امپراطور از همون اول با دونگی داشتن به جانگ خیانت میکردن خب بخاطر همین هم جانگ و دونگی با هم دشمن شدن

اگر خوشبختی را برای یک ساعت می‌خواهید؛ چرت بزنید.🥱اگر خوشبختی را برای یک روز می‌خواهید؛ به پیک نیک بروید.🏞️اگر خوشبختی را برای یک هفته می‌خواهید؛ به تعطیلات بروید.🚗اگر خوشبختی را برای یک ماه می‌خواهید؛ ازدواج کنید.👩‍❤️‍👨اگر خوشبختی را برای یک سال می‌خواهید؛ ثروتمند بشوید💸و اگر خوشبختی را برای یک عمر می‌خواهید؛یاد بگیرید کاری را که انجام می‌دهید دوست داشته باشید...❤️
من خوندم براش پاپوش درست کردن گناه رو انداختن گردن بانو جانگ 

منم شنیدم... ولی خب اگه اون عروسک پیدا نمیشد میشد یه جورایی گفت ولی عروسک که حاوی جادو سیاه بود در محرابی که بانو جانگ عبادت میکرد پیدا شد

منم شنیدم... ولی خب اگه اون عروسک پیدا نمیشد میشد یه جورایی گفت ولی عروسک که حاوی جادو سیاه بود در م ...

دقیق یادم نیست فکر کنم خب همون بوده که اونجا گذاشتن برای پاپوش