2777
2789
عنوان

سه چهار روزه درگیر دونگی هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 6169 بازدید | 57 پست
بنظرم بانو جانگ نباید اعدام میشد  چون رابطه بد دونگی و جانگ تقصیر امپراطور هم بود    ...

نه..خب خونه خراب کن اصلی ‌که جانگ بوده اگر هم حسادتی بوده توسط اینهیون بخاطر این بود که یکی اومد به زندگیش که موقعیتش رو تهدید میکرد...

خیانت به کشور گناه کمی نیستا... اون با عقیم کردن پسرش ک فرمانروای آینده میشه و پنهون کاریش از امپراطور خیانت به کشورش کرد و امپراطور هم‌ دید وقتی یکی داره علیه خانواده سلطنتی توطئه کرده و هم چنین موضوع مهمی رو پنهون کرد اعدامش کرد وگرنه قبلش که فقط ماجرای ملکه اینهیون شد بخاطر مادر ولیعهد بودنش کاری بهش نداشت 

🌱🫂Softly , I become endless, in you 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه..خب خونه خراب کن اصلی ‌که جانگ بوده اگر هم حسادتی بوده توسط اینهیون بخاطر این بود که یکی اومد به ...

اره جانگ به کشورش خیانت کرد بزرگترین اشتباهش همین بود

اگر خوشبختی را برای یک ساعت می‌خواهید؛ چرت بزنید.🥱اگر خوشبختی را برای یک روز می‌خواهید؛ به پیک نیک بروید.🏞️اگر خوشبختی را برای یک هفته می‌خواهید؛ به تعطیلات بروید.🚗اگر خوشبختی را برای یک ماه می‌خواهید؛ ازدواج کنید.👩‍❤️‍👨اگر خوشبختی را برای یک سال می‌خواهید؛ ثروتمند بشوید💸و اگر خوشبختی را برای یک عمر می‌خواهید؛یاد بگیرید کاری را که انجام می‌دهید دوست داشته باشید...❤️
ببین تو خود کره دو دسته آدم وجود دارن ...یک دسته طرفدار دونگی و یک سری طرفدار بانو جانگ...طرفداران ب ...

برو باوا یعنی چی براچی باید اینجوری باشه بعدم اینکه در هر حال بانو جانگ آدم حسودی بوده من از چند سال پیش هم دونگی رو میدیدم این بانو جانگ و داداشش و مادرش و جناح جنوب اینهمه جرم های زیادی کردند واقعا حقشه که بمیره بایدم زودتر از موندن تو قصر یا برکنار می شد یا اینکه کشته میشد چونکه با خون بقیه و دزدی و حقه به این مقامش رسیده بود.. 

برو باوا یعنی چی براچی باید اینجوری باشه بعدم اینکه در هر حال بانو جانگ آدم حسودی بوده من از چند سال ...

عزیزم آرامش خودت رو حفظ کن....یه نفس عمیق بکش....به قول خودت برو باوا...😃صدها سال پیش تو کره یه اتفاقی افتاده تو اعصاب خودت رو خرد نکن😬....راستی اینها حرفهای من نیستن که ....خود مردم کره نظرشون درباره تاریخ اشون و دونگی و بانو جانگ همینه...من چکاره ام؟🤷‍♀️

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

خب نیستن دیگه😅 آره درسته... من خودم ندیدمش ولی دیدیو های تحلیل  رو تو یوتیوب دیدم اینطوریه که ...

سلام.

ببین من دارم سریالو میبینم آخراشم، هنوز شخصیت دونگی کامل وارد نشده. اگه ببینی خودت به نظرم بهتره (البته بدونه ذهنیت منفی باید ببینی) من خودم خیلی ذهنم درگیر این بود که بالاخره شاه عاشق کیه؟ برای همین کل سایتای انگلیسی و کره‌ای رو زیر و رو کردم چندتام فارسی خوندم.. خلاصه‌ی چیزی که مشخصه و تو تاریخ ثبت شده اینه که جانگ توسط همسر پدربزرگ شاه، بهش معرفی میشه، تو تاریخم نوشته شده که جانگ یکی از زیباترین زنای چوسون بوده و.. امپراطور عاشقش میشه و میشه محبوب دل امپراطور، البته تا بعد از به دنیا اومدن پسرش، چون بعد اون درگیر ملکه شدن میشه امپراطورم تحت تاثیر کارایی که حزب سورون برای قدرت میکنه نسبت به صیغه‌ش دلسرد میشه و بعد ماجراهای سیاسی شدید رخ میده.

مورخای کره‌ای دو دسته‌ان، بعضیاشون معتقدن بانو جانگ واقعا اون آخرا بد شده و قصد داشته ملکه رو بکشه (معتقدن اول واقعا آدم درستی بود)؛ بعضیام میگن نه بانو جانگ آدم خوبی بود و قربانی طمع خانواده‌ش شد =)

تو تاریخ هیچ‌وقت ثبت نشده ملکه کشته شده، بلکه گفتن بیماری سختی گرفت و بر اثر بیماری مرد.

در حد چندتا نوشته و گفته که پایه و اساس قوی ندارن، گفته شده بانو جانگ از جادو استفاده کرده، اما چیزی که قطعیه اینه که ملکه خودش بیمار شد و ضعیف بود.

سریال اتفاقا خیلی به واقعیت نزدیکه، درمورد احساسات بانو جانگ ساخته شده اما به طور کامل درمورد جزئیات سیاست و اداره‌ی کشور زمان این شاه حرف زده شده. ملکه اینهیون اصلا تو سریال شخصیت منفی نیست همونطور که تو تاریخ نبوده، با اونکه محور داستان بانو جانگه اما احساسات کرکترا رو خوب نشون دادن، اگه چیز خاکستری‌ایم از ملکه میبینیم چیز فضایی نیست، در طول سریال نشون میده که دختر مهربونیه و کشور برا مهم تر از احساساتشه، حتی نشون میده که قبل از ملکه شده به مردم کمک میکرده.

درمورد شخصیت دونگیم با توجه به اینکه پسرش شاه شد و اتفاقا شاه خوب و قدرتمندیم شد، صرفا گفته ها و ارادت پسر دونگی به مادرش هست، وگرنه تو تاریخ از علاقه‌ی شدید امپراطور به جانگ گفته شده (طبق چیزایی که تو سایتای مختلف و منابع ترجمه شده‌ی مختلف خوندم دارم میگم)

یه سری اسناد تو تاریخ هست که نشون میده اتفاقا دونگی زن با سیاستی بوده و بلد کار بوده، از اینکه تونست همچین پسریم تربیت کنه و همچین شاهی بشه به نظرم مشخصه.. اینکه نشون دادن رابطه‌ی خوبی با سیاست نداره، تو سریال دونگی دروغه.

و اینکه تو سریال دونگی نشون میدن که دونگی خودش نمیخواد ملکه بشه، که اینم دروغه، پادشاه به خاطر ضربه‌ای که خورد، این قانونو گذاشت.

بانو جانگ از قشر متوسط جامعه بود، دونگی ضعیف جامعه (جایگاهی)

اینکه دونگی تونست همسر پادشاه بشه و کمتر عذاب بکشه به خاطر راهی بود که بانو جانگ قبل باز کرده بود. اینکه نشون میده همه مخالف بانو جانگن به خاطر این بود که اولین باری بود که یه صیغه انقدر مقام میگرفت، حالا که بانو جانگ یه دفعه اینا رو در پیش گرفته بود و پادشاه جلوی همه وایساده بود، کار برای دونگی راحت تر بود و شد

میدونی نظر شخصیم اینه که اگه جای دونگی و جانگ عوض میشد، مسیرشونم عوض میشد (اگه اول امپراطور با دونگی آشنا میشد بعد با جانگ، با توجه به عقاید وزرا و اختلاف طبقاتی و مخالفتای شدید ملکه‌ی مادر، الان دونگی بود که به مرگ محکوم میشد و پسر جانگ جزو بهترین امپراطورا میشد)

یه مرد دیگه اینکه تو سریال دونگی نشون میدن که دونگی تا آخر عمر دیگه بیرون قصر و بین مرم میره که اینم دروغه، شاید مثلا ۵ سال بیرون بود، ما دوباره میگرده و تو قصر میمونه.

دیگه چی؟

آها بعد از اینکه بانو جانگ میمیره، یه مدت بعد امپراطور بهش لقب اوکی-سان میده؛ فکر کنم یعنی زن قدرتمند یا یه همچین چیزی =)

سریال جانگ هی بین سال ۲۰۰۲-۲۰۰۳ از کره پخش شد که اونم داستان زندگیه بانو جانگه و میگن خیلی به واقعیت نزدیکه، اونم تقریبا مثل سریاله جانگ اوک جونگ زندگی برای عشق ساخته شده، البته به جز آخر سریال. ۷ سال بعد اومدن یه سریال فضایی از دونگی ساختن، باز دوباره ۳ سال بعد یدونه برای بانو جانگ.

نمیدونم چرا اما بانو جانگو دوست داشتن کارگردانا 😂 حتی برای دوران حکومت پسر بانو جانگم فیلم ساختن. به طور کلی مردم فکر میکنن به بانو جانگ ظلم شده و میتونسته جای مرگ تبعید بشه.

اینم بگم که خیلی از قسمتای سریال دونگی واقعی نیست کاملا تحریف شده، حتی شخصی به اسم چانسو که دوست دونگی باشه هم وجود نداره؛ یه شخص دیگه هست که اتفاقا به بانو جانگ علاقه مند بوده و همین چیزا دیگه.. موقعیت سیاسی امپراطورم خوب نشون ندادن دونگی

همه چیزو گفتم؟ اگه چیزی نا واصحه بگو میگم بهت. ولی خب همه‌ی اینایی که گفتم بر اساس مقاله هاست و منبع تو کتاب تاریخو سیاست دارن

سلام. ببین من دارم سریالو میبینم آخراشم، هنوز شخصیت دونگی کامل وارد نشده. اگه ببینی خودت به نظرم به ...

درسته همش هم واقعی نیست و منم میدونم که بانو جانگ اولش آدم خوبی بوده و تو سریال دونگ یی هم به خوبی نشون داد....

ولی میگن سریال جانگ اوک جونگ از روی یه رمان ساخته شده و به نظرم اون هم از منفی بودن دونگ یی یکم ظالمانه است 

و این که طبق چیزایی که من بعد این تاپیک تو یوتیوب دیدم طبیعیه که دونگ یی هم برای بالا بردن جایگاهش کارهایی رو کرده و چنان ساکت هم نبوده... ولی خب به خباثت جانگ هم نبود که اگه بود میتونست با توجه به حمایتی که از امپراطور داره پسر خودش رو بعد سوکجونگ امپراطور کنه 

🌱🫂Softly , I become endless, in you 
دونگی سرتاسر دروغه سریال های زیادی درمورد جانگ هی بین ساخته شده همشون تقریبا یه محتوا دارن فقط دونگ ...

شما اونجا بودی ؟ 

من تاریخ کره و سلسه چوسان رو کامل مطالعه کردم 

بانو جانگ ثابت میشه ک قاتل ملکه اینهیون بوده 

هرچند در سریال دونگی هم کاملا مشخص بود از یجای ب بعد خانوادش اونو وارد بازی های سیاسی کردن 

اعدامش واسه این بود ک تمام اقداماتی ک علیه کشور کرده بود لو رف

در ضمن تو سریال هایی ک شما میگین شخصیت اصلی بانو جانگ بوده 

پس توقع میره ک اونو فرشته نشون بدن 

دونگی در کل ی شخصیت خاکستری داشته ن خوب و ن بد

🩷🥂
اونکه بله ..حق با شماست ولی مسِله اینجاست که بانو جانگ مادر ولیعهد بوده ...بر فرض تمام اتهامات درست ...

دسیسه برای کشتن ملکه و بخطر انداختن امنیت کشور و دروغ های متعدد ب امپراطور جرم کمی هس؟

🩷🥂
دسیسه برای کشتن ملکه و بخطر انداختن امنیت کشور و دروغ های متعدد ب امپراطور جرم کمی هس؟

من کره ای نیستم و از تاریخشون اطلاعی ندارم...این اطلاعات رو هم از پیج فیلم کره ای دارم و نمیدونم چقدر موثقه ولی گویا در تاریخ کره یکبار مادر یکی از ولیعهد ها رو اعدام میکنن ...ولیعهد پس از پادشاه شدن انتقام بسیار سختی از وزیران میگیره و به جای فکر کردن به امورات مملکت همش دنبال انتقام بعدشم عیاشی میره...کلا مملگت رو به گند میکشه ....به خاطر همین بعد اون مادر ولیعهد رو هرچقدرم گناهکار بوده باشه اعدام نمیکردن..حتی تو یکی از سریال های دیگه کره ای هم به در حد یک دیالوگ  اشاره کردن بهش...

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤