برا دوستم هست از سپند هم متنفره یه بار بی حس شده بعد از بی حسی درد شوند رو دیگه حس نکرده اما میگه بیهوشی وقتی به هوش میای دردا زود میان سراغت و سوند رو زود خس میکنی یا نه مثل بیهوشی هست؟
میشه لطفاً برا شادی روح پدرم فاتحه و صلوات بخونید😔بابای مهربونم آخه تو کجایی😭
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
سلام من هم تجربه بیهوشی کامل هم بی حسی از کمر داشتم سر دو تا سزارین م. و قطعا میگم از کمر راحتر و عوارضش کمتره و لحظه تولد بچتو میبینی شیرینتره. تو بیهوشی کامل مواد بیهوشی تو ریه میمونه بعد هی سرفه ات میاد ک مواد بیاد بیرون ب بخیه ها فشار میاد خیلیی خیلی سخته بنظرم بیحسی ازکمر صد برابررر بهترره
نه گذاشتن، نه برداشتن... هیچکدوم درد نداشت که قابل تحمل نباشه
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.