2777
2789
عنوان

سزارین یا بیهوشی یا بی حسی

842 بازدید | 13 پست

برا دوستم هست از سپند هم متنفره یه بار بی حس شده بعد از بی حسی درد شوند رو دیگه حس نکرده اما میگه بیهوشی وقتی به هوش میای دردا زود میان سراغت و سوند رو زود خس می‌کنی یا نه مثل بیهوشی هست؟

میشه لطفاً برا شادی روح پدرم فاتحه و صلوات بخونید😔بابای مهربونم آخه تو کجایی😭

من بیهوشی کامل سزارین شدم 

نکنه حساسیت داشتم زد به قلبم ۶ روز،بستری شدم 

بیهوشی هم خطراتی داره همون بیحسی بهتره

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بی‌حسی بودم، راضیم 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
من بیهوشی کامل سزارین شدم  نکنه حساسیت داشتم زد به قلبم ۶ روز،بستری شدم  بیهوشی هم خطرات ...

آخه بعد از بی حسی اولش کمر درد گرفته و درد دنبالچه هم کرفته

سوند اصلا درد نداره بی حسی بهتره که نی نی به دنیا اومد ببینی همون موقع و این که بی هوش کنند یا بی ...

سوند درد نداره؟من از سوزشش میخواستم بمیرم،دوستم هم میگه از سوزش سوند متنفرم

سلام من هم تجربه بیهوشی کامل هم بی حسی از کمر داشتم سر دو تا سزارین م. و قطعا میگم  از کمر راحتر و عوارضش کمتره و لحظه تولد بچتو میبینی شیرینتره.  تو بیهوشی کامل مواد بیهوشی تو ریه میمونه بعد هی سرفه ات میاد ک مواد بیاد بیرون ب بخیه ها فشار میاد خیلیی خیلی سخته بنظرم بیحسی ازکمر صد برابررر بهترره

نه من که اذیت نشدم شاید بد برات گذاشتند

منم

نه گذاشتن، نه برداشتن... هیچکدوم درد نداشت که قابل تحمل نباشه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
من بی‌حسی بودم، راضیم 

منم راضی بودم ولی وقتی برا بار دوم سز شدم و بازم بی حس شدم هیچوقت دیگه اون آدم قبلی نشدم

نه من که اذیت نشدم شاید بد برات گذاشتند

دو بار که سز شدم هر دو بار سوزش داشتم تخت یعنی به زور میزاشتم سوند وصل کنن برام

من از کمر بی حسم کردن، ولی سر نشدم دکتر بیهوشی باورش نمیشد گفت پاهاتو تکون بده من هردو پامو آوردم با ...

😂 ای خدا خندم گرفت ببخشد تو رو خدا