2777
2789
عنوان

تفاوت عقاید با کسی که دوسش دارم

106 بازدید | 14 پست

من خودم اهل دین و‌نمازم ولی اون نه مهم ترین دلیلی که رابطمون تموم شد یعنی تموم کردم این بود ولی بهش نگفتم به این دلیل میخوام رابطه تموم بشه در کل هردومون میدونستیم اینده ای نداریم تفاوت مذهب و غریب بودن شاید باعث میشد حداقل خانواده من مخالفت کنن و این مسائل هم بودند   ولی دلتنگی دلتنگی دلتنگی الان اینقدر دلم می‌خواد بهش زنگ بزنم کاش همه چی فرق میکرد یچیزی بگین یکم دلم آروم بشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شربت ذغال اخته ببین با اینکه نقش منفیاش مذهبین ولی تفاوت عقاید رو نشون میده

همون سریال ترکیه؟ ندیدم ولی اره کاش این تفاوت عقایده نبود ببین اون فقط بخاطر شرایطی که تو ایران بوده احساس میکنم از دین و اینا زده شده

بهترین کار رو کردی عزیزم،من و شوهرم مثل شماییم با اینکه تا حالا از گل نازکتر بهم نگفته اما این تفاوت ...

شما خودتون مذهبی هستین ؟ سخته خیلی باهم رفیق بودیم 

همون سریال ترکیه؟ ندیدم ولی اره کاش این تفاوت عقایده نبود ببین اون فقط بخاطر شرایطی که تو ایران بوده ...

آره همون

پس با اصل دین مشکل نداره باز خوبه ولی راه حلش رو نمی‌دونم 

میشه بیشتر توضیح بدی متوجه نشدم 

بذار یه مثال بزنم 

فک کن تو از خدا میترسی 

و سعی نمیکنی گناه خیلی زشت انجام بدی

نماز میخونی و روزه میگیری چون خدا گفته 

ولی همسرت اینکارا رو نکنه 

همش تو ذهنت شک داری 

شک به خیانت 

مشروب خوردن

فک کن میخوای با ذوق افطار کنی ولی همسرت اصلا روزه نمیگیره

حالت گرفته نمیشه ؟

شما خودتون مذهبی هستین ؟ سخته خیلی باهم رفیق بودیم 

بله ولی نه از اون خشک مقدسا،شوهر منم اخلاقای خوب زیاد داره،دوسم داره،آزادم واسه هر کاری،اون اصلا براش مهم نیست اذیت نمیشه ولی من نمیتونم وقتی میبینم حرفی میزنه یا کاری میکنه که  خلاف عقاید منه واقعا عذاب میکشم