2777
2789

اول اینکه مژه خیلی قیافه رو قشنگ میکنه

اما انگار برای آدم مثل من مناسب نیست

خیلی سخته ۲ ساعت چشات یسره بسته باشه

تازه همون شبی که مژه گزاشتم.. مریض شدم الرژی گرفتمم و از شدت اشک خیلی خیلی زیاد از چشمم ... نصف مژهام ریخت...

از اونطرف من استخر زیاد میرم.کلا توی ابم. و لنز طبی هر روز میزارم یعنی هر روز چشام خیس میشه و هی دستکاری میکنم..

فهمیدم آدمی مثل من نباید هیچوقت مژه بزاره.. با اینکه خیلی دوست دارم...

مدرس زبان کره ای( کاربری دوم)+ عاشق پیشی💕😺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر شوهرم کاشت داداشاش مدام میگفتن شکل یوز پلنگ شدی روز بعد مث تو شد اشک از چشاش مبومد کلا چشاش حساسه خلاصه اخر رفت ریمو😑😂

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤

من الان دارم واقعا قشنگ و تازه چشام خیلی درشت تر کشیده تر و گربه ای شده اصلا ی ادم دیگه شدم 

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍

منم خیلی دوست دارم چند بار هم انجام دادم ولی.....

همون هفته اول یا ده روز اول قشنگه بعدش میشه یکی بود یکی نبود

الان توجه کن هر کی گذاشته چپه چشاش انگار دقت کنی

بعد مشکل بعدی همون دراز کشیدن و بسته موندن چشم

بعد کم پشت میذاری میریزه زیاد میذاری خیلی غیر طبیعی میشه انگار بالا چشمتو ایزوگام ریختی

منم به این دلایل ادامه نمیدم

آي ام تعليقي🙃كاربر ٩٦ 
خواهر شوهرم کاشت داداشاش مدام میگفتن شکل یوز پلنگ شدی روز بعد مث تو شد اشک از چشاش مبومد کلا چشاش حس ...

من کلا آلرژی دارم‌.... آلرژی هامم شدیده‌... اینقدر اشک میاد ک صورتم ورم و باد میکنه....

من الان دارم واقعا قشنگ و تازه چشام خیلی درشت تر کشیده تر و گربه ای شده اصلا ی ادم دیگه شدم 

اره خیلی خوشگل میشه.. اما من استخر زیاد میرم و با چشمم خیلی دستکاری میکنم هعی چشمو میخارونم و...

منم خیلی دوست دارم چند بار هم انجام دادم ولی..... همون هفته اول یا ده روز اول قشنگه بعدش میشه یکی ب ...

من اگ لنز نمیذاشتم و استخر نمیفرتم.. حتما دوباره میزاشتم..

اما خب میریزه..  آدم حتی نمیتونه ی گریه کنه از ترس اینکه بریزه

منم خیلی دوست دارم بذارم . هزینه ش چه قدر شد . منم چون هر روز لنز می‌ذارم تا حالا انجام ندادم

نمیدونم چقدره...منم دوست دارم ولی خب چشام ثابت نییس