شهدیاس مدیر عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 3006 عنوان چرا مادرا اینقدر پسر دوستن | مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 34 پست یعنی اینقدر براشون مهم قهر خدارو هم ندید بگیرن کاش همون موقع که میفهمن بچشون دختره بکشن و خلاص درخواست دوستی قبول نمیکنم 1402/12/07 | 22:18 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شهدیاس مدیر استارتر عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 3006 ندارم برادر الحمدلله دوستام دارن میبینم چجور مایه عذابن البته خوبش هم هست کاش بمیرم خسته شدم مامانم داغونم کرده درخواست دوستی قبول نمیکنم
oppppoooouuuuu777 عضویت: 1401/02/04 تعداد پست: 1515 مادری که بخاطر پسرش دختر بزرگشو کتک میزنه اسمش مادره؟ مامان کنه البته چون فکر می کنه داداشم مشکل داره فقط خدا
عصرپاییزیی عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 5707 من هنوز بچه ندارم ولی پسر بیشتر دوست دارم با توجه به عقاید سنتیت همون بهتر ک دختر دار نشی
شهدیاس مدیر استارتر عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 3006 ما اصلا اینطور نیستیم هردو جنس رو به یک اندازه دوست داریم خوش بحال دختراتون درخواست دوستی قبول نمیکنم
ساحل_دریایی عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 17145 کاش بمیرم خسته شدم مامانم داغونم کرده دور از جونتصبور باش و سنگین برخورد کن باهاشون 🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
شهدیاس مدیر استارتر عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 3006 امروز پسر عزیزش خواهر ۲سالمو زده خواهرم بدجور گریه کرد منم بخاطر گریه هاش حرصی شدم داداشمو زدممامانم اومد گرفت موهامو حسابی کشید حسابی کوبیدم دستانم چنگ انداختبعد انگار نه انگار رفت ببینه داداشم آسیب ندیدهکاش خدا به مامانم هیچوقت دختر نمیداد درخواست دوستی قبول نمیکنم
شهدیاس مدیر استارتر عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 3006 دور از جونت صبور باش و سنگین برخورد کن باهاشون دیگه چقدر تحمل کنم خسته شدم از دستش خسته شدم از این همه پسر دوستیش درخواست دوستی قبول نمیکنم
نیوگارا عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 85518 با توجه به عقاید سنتیت همون بهتر ک دختر دار نشی عقایدم هرچی هست برای خودمهمنم از تو نظر نخواستمسنت گرا بودن هم چیز بدی نیست 💍♥ i said yes
oppppoooouuuuu777 عضویت: 1401/02/04 تعداد پست: 1515 امروز پسر عزیزش خواهر ۲سالمو زده خواهرم بدجور گریه کرد منم بخاطر گریه هاش حرصی شدم داداشمو زدم ماما ... مامان کنه البته نه در این حد مامانت یکم کم درکه فقط خدا
شهدیاس مدیر استارتر عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 3006 مامان کنه البته نه در این حد مامانت یکم کم درکه خیلی تازه حرفم میزنم میگه تو حسودیکاش خدا به بعضی ها دختر نمیداد درخواست دوستی قبول نمیکنم
ساحل_دریایی عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 17145 دیگه چقدر تحمل کنم خسته شدم از دستش خسته شدم از این همه پسر دوستیش ببین همون پسر اگه یروزی بهشون پشت کنن هم بازم براشون عزیزن چه بسا عزیزترکاریش نمیشه کرد تو سعی کن خوب و خوشبخت زندگی کنی انگار که خانواده ای اصلا نداری 🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
oppppoooouuuuu777 عضویت: 1401/02/04 تعداد پست: 1515 امروز پسر عزیزش خواهر ۲سالمو زده خواهرم بدجور گریه کرد منم بخاطر گریه هاش حرصی شدم داداشمو زدم ماما ... من بودم حسابی با مامانم برخورد می کردم فقط خدا
شهدیاس مدیر استارتر عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 3006 ببین همون پسر اگه یروزی بهشون پشت کنن هم بازم براشون عزیزن چه بسا عزیزتر کاریش نمیشه کرد تو سعی کن ... میدونی دلم میخواد منم پشت کنم بهشون دلم میخواد رفتارشون مثل غریبه بدونم ولی نمیتونم کاش مسقل بودم خیلی کینه وعده دارم تو قلبم فقط آرزوم اینه یروز اگه مستقل شدم برم کلا انگار هیچوقت مادری نداشتم درخواست دوستی قبول نمیکنم
ساحل_دریایی عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 17145 میدونی دلم میخواد منم پشت کنم بهشون دلم میخواد رفتارشون مثل غریبه بدونم ولی نمیتونم کاش مسقل بودم خی ... اگه بخوای میتونیهیچ کاری نشد نداره 🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم