2777
2789

من رو به موت بودم و باید میرفتم اتاق عمل دو تا پرستار داشتن با هم دعوا می‌کردن😁 و همونجا چون از اتاق عمل ترس داشتم شدید داشتم گریه میکردم که دو تا پرستار محترم مسخره ام کردن و میخندیدن . یکی گفت همکارمون که گفته این تو شوکه این که داره گریه می‌کنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای وای وای دولتی ها فاجعه ان آل برده ها

چهار ساعت توی اتاق انتظار عمل بودم بلکه زمان عملم برسه!! عمل کلیه داشتم 

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

هیچ رسیدگی به بیمار نیست  بنظرم با کمبود شدید پرستار مواجه هستن  بنظرم اینه حالا نمیدونم ...

با کمبود شعورشون هم مواجهیم متاسفانه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

شهری که ما هستیم یه بیمارستان داره که ای کاش درش تخته کنن

پرستارا این باسن از رو صندلی ورنمیدارن تکون بدن ببینن کی چی شد کی مرد کی زنده است همش باید بلند بگی خانم سرم من تموم یا همراه بیمار بیفته دنبالشون

میشینن غیبت بیمار میکنن ،با بیمار یا همراهش بحث میکنن دکتر باید دنبالش بگردی ببینی کجاست بگی بیا جون مادرت دارم میمیرم

خییییلی هم شده که دارو اشتباهی دادن

شهری که ما هستیم یه بیمارستان داره که ای کاش درش تخته کنن پرستارا این باسن از رو صندلی ورنمیدارن تک ...

واقعا مادر من بیمارستان بستری بود عمل داشت 

بخدا قسم گلوم پاره کردم تا بیان سر مادرم