2777
2789
عنوان

خودکشی میکنمم😭😭😭😭😭😭

583 بازدید | 36 پست

بچه هاااااا خستمممم😭😭😭😭دلم گرفته 

وضعیت الانم اینجوریه ک: بی هدفففف ترینم چدن افسردگی دارم مدرسه باعث می‌شد بخاطر یسری چیزا و استرس ها افسردگیم بیشتر بشه و خودکشی کنم الان مدرسه نمیرمم به مدیرمم گفتم که موقع امتحانا میرممم 

ولی با اینکه کلییی معلم خصوصی و... بستشو خریدم ولی اصلاااا شروع نکردم دلم نمیخاد کاری کنمممم 

کلاس های دیگمم مثل زبان و باشگاه و... رو هم فقط میرمم همین کاری نمیکنمم:) 

وضعیت رفیقامم اینجوریه که اصلا خوب نیست مثل این میمونه که بهشون اویزونم:(همچین حسی رو دارم...:/ و اینکه خانوادم: اصلا باهاشون اوکی نیستم ازشون فرار میکنمم شکست عشقی هم خوردم:)عشقم با یکی دیگه س اصلاااا خیلیییی وقته ندیدیمش چی بگممم..:/ 

خوب نیستم اصلا میخاممم خودکشی کنمممم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین جوریم عشقم یه طرفه بوده و کسی که دوسش دارم یکی دیگه رو دوست داره و رل داره شغل ندارم بی استعدادم به درد هیچی نمیخورم به عنوان یه دختر نه آشپزی بلدم نه هیچی نه و هم زشتم خاستگارم ندارم 

کلا خیلی بدبختم 

ولی خودکشی راه نجات نیست

انجام نده عزیزم خودمم فکر خودکشی داشتم ولی انجام نده دقیقا خودتو بکشی پشیمون میشیااا  اصلا این ...

شیرینی؟:)) اینجوری شدم ک ..منی که عاشق شیرینی و.. بودم الان حالم از همه چی بهم میخوره اشتها ندارم چیزی بخورمم خیلی وزن کم کردم:/

اروم باش اروممم چیزی نشده اتفاقی نیوفتاده درکت میکنم

اشکالی نداره یه مدت به خودت استراحت بده یکم تفریح برو بعد شروع کن

من خودممم حس تو رو داشتم وقتی همسن تو بودم 

ولی درستو ول نکن بزار نمراتت کم باشه ولی ولش نکن

اگه خواستی درخواست دوستی بده شاید تونستم کمکت کنم

میرسم به هدفم..... پسرا لطف کنین پیام ندین من یک بار عاشق شدم یه عالمه عذاب کشیدم هنوزم درگیرشم لطفا تشریف ببرید و منو اذیت نکنین