2777
2789
عنوان

خودکشی میکنمم😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 36 پست
هیچ چیزی ارزشش از جونت بالاتر نیست آدمای سمیو ول کن هدف برای خودت تعین کن آیندتو بساز 

:)))آره موافقمم.. 

ولی چیکاررر کنممم با افسردگیم فرصت نمیده به خدا خسته شدم منمم چقدررر درد بکشم میخامم خودمو راحت کنم دیگه چقدر باید درد بکشم آخهه هررررر کاری کردم تا الان خوب نشدم از کلاس هشتم افسردگی گرفتم الان دهمم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خدا به همین راحتی نیستتاا یچی فراتر کرده باهام کاش فقط ک.ونم میزاشت:/

ول کن عشقم 

ریلکس کن خوش باش 

کار جدید شروع کن 

از فرصتی که داری استفاده کن شاد باش هیچی ارزش نداره هیچیییییی 

همه چی درست میشه 

خودکشی رو فعلا بیخیال 

بریم تاپیک بغلی عکس طلا ببینیم 

بیا اونطرف دختر

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
اروم باش اروممم چیزی نشده اتفاقی نیوفتاده درکت میکنم اشکالی نداره یه مدت به خودت استراحت بده یکم تف ...

عزیزمم:))) 

ما افسرده ها همیشه دوست داریم یکی کنارمون باشه توی این حال چیز خوب بگه راهنمایی خوب بکنه ولی همش با چیزای دیگه روبه رو میشیمم 

باشه عزیزم

منمم همینطور:/ 

منم عشق یک طرفه تجربه کردم و همین الان دارم تجربه میکنم

فقط ترسیدم به دلایل خاصی بهش بگم

دقیقا این چند روز از بس بهش فکرکردم از زندگیم عقب افتادم حالم خرابه آهنگ غمگین گوش میدم گریه میکنم

نکن واقعا خودکشی نکن بعد اگه یک وقت هم نشه در عوض به خودت آسیب زدی و این واقعا بده . به خودت انگیزه بده تمرکز رو بذار رو درس و بعد که به یه جایی رسیدی میتونی دیگه مستقل باشی و زندگیت رو خودت بسازی 

کـ.ـصخل :|

زندگیت مث منه ولی بجز شکست عشقی

شرط میبندم که وضع من بدتر از توعه ولی ببین من خودکشی نمیکنم بمون بجنگ

خواستی محرمانه درد دل کنیم درخواس دادم قبول کن صحبت کنیم حل میشه

خستـمه..