2777
2789
عنوان

🥘پیشنهاد غذا🥣

163 بازدید | 23 پست

به نظرتون برای فردا چه غذایی درست کنم که کنارش بتونه گوجه فرنگی و فلفل دلمه رنگی و هویج و خیار و لیمو داشته باشه؟؟

حالا چه توی غذا چه سالاد کنار غذا باشه!

ترجیحا پیشنهاد های رژیمی بدین لطفا😁🙏

خیلی وقتا تو یه قدمی آرزوهام خدا‌ قرارم میده!خیلی وقتا خدا یه چیزیو میزاره کف دستم و بعد سریع برش میداره...🥀نمیدونم حکمتی داره یا تقاص گناهانمه؟...🥀 چندسالی هست سخت در حسرت آرزوهامم...🥀ازت میخوام لطفا...برام دعا کنی تا به خواسته ها و آرزوهام برسم...🦋✨️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من خودم چون رژیمم اینجوری درست میکنم و مزشم نسبت به سایر غذاها بهتر میشه

یدونه گوجه و فلفل دلمه و هویج و پیاز رنده میکنم،با۲۰۰گرم فیله مرغ و ادویه جات(فلفل قرمز،نمک،داروین،زنجبیل،سلیقه ایه)با نصف لیوان اب میزارم رو گاز بعد اینکه جپش اومد زیرشو کم میکنم خیلی کم تا قشنگ پخته بشن

یساعتو نیم زمان میبره بعدش میخورم🥲🤌🏻

دلمه شکم پر  خوراک مرغ و قارچ  خوراک سیب زمینی و فلفل دلمه ای

هوا خیلی سرده قارچ ندارم بیرون باید برم که نمیتونم 

ممنون بابت پیشنهادتون😇

خیلی وقتا تو یه قدمی آرزوهام خدا‌ قرارم میده!خیلی وقتا خدا یه چیزیو میزاره کف دستم و بعد سریع برش میداره...🥀نمیدونم حکمتی داره یا تقاص گناهانمه؟...🥀 چندسالی هست سخت در حسرت آرزوهامم...🥀ازت میخوام لطفا...برام دعا کنی تا به خواسته ها و آرزوهام برسم...🦋✨️
من خودم چون رژیمم اینجوری درست میکنم و مزشم نسبت به سایر غذاها بهتر میشه یدونه گوجه و فلفل دلمه و ه ...

مزش چطور میشه؟

مشکل بزرگ من میل شدیدم به خوردن نون هست🥲