2777
2789
عنوان

🥘پیشنهاد غذا🥣

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 23 پست
کوکو شامی  فلافل

یعنی کنار اینا سالاد درست کنم با این مواد؟

خیلی وقتا تو یه قدمی آرزوهام خدا‌ قرارم میده!خیلی وقتا خدا یه چیزیو میزاره کف دستم و بعد سریع برش میداره...🥀نمیدونم حکمتی داره یا تقاص گناهانمه؟...🥀 چندسالی هست سخت در حسرت آرزوهامم...🥀ازت میخوام لطفا...برام دعا کنی تا به خواسته ها و آرزوهام برسم...🦋✨️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عالی،یجوری فیله میخوری با سس🥲🤌🏻 از کی رژیم میگیری؟

من سالهاست تو رژیمم🥲هی چاق میشم هی لاغر...

الان تو دورانی ام که چاق شدم و میخوام لاغر بشم مخصوصا برای عید درسته یکم دیره ولی خب سایز زود کم میکنم

خیلی وقتا تو یه قدمی آرزوهام خدا‌ قرارم میده!خیلی وقتا خدا یه چیزیو میزاره کف دستم و بعد سریع برش میداره...🥀نمیدونم حکمتی داره یا تقاص گناهانمه؟...🥀 چندسالی هست سخت در حسرت آرزوهامم...🥀ازت میخوام لطفا...برام دعا کنی تا به خواسته ها و آرزوهام برسم...🦋✨️
همه اینایی گفتی قاطی کن با کلم خوشمزه میشه هویج 🥕 رنده ای

آخ اره خودم خیلییی عاشق کلمم حیف نمیتونم برم بیرون بخرم

خواهش میکنم عزیزم  می‌توان به جای قارچ سیب زمینی بریزی

ارهههههه سیب زمینی هم خیلی خوشمزه میشه!

مرررسی😇

من سالهاست تو رژیمم🥲هی چاق میشم هی لاغر... الان تو دورانی ام که چاق شدم و میخوام لاغر بشم مخصوصا ب ...

اهان

خب با فردی که دانشش بالاس تو این چیزا مثل مربی باشگاه یا دکتر تغذیه در مورد استفاده از مکمل کروم مشورت کن

من میل شدید داشتم به شیرینی و اشتهای کاذب

از وقتی مکمل کروم میخورم دیگه اوکی شده

اهان خب با فردی که دانشش بالاس تو این چیزا مثل مربی باشگاه یا دکتر تغذیه در مورد استفاده از مکمل کر ...

دکتر تغذیه رفتم ولی مکمل نداد...باشگاه یه زمانی میرفتم که فوق العاده جواب بود و عالی ولی بلافاصله که ترک کردم کم کم برگشتم

دکتر تغذیه رژیم‌مدیترانه ای داده

دکتر تغذیه رفتم ولی مکمل نداد...باشگاه یه زمانی میرفتم که فوق العاده جواب بود و عالی ولی بلافاصله که ...

عزیزم اگه میتونی و تایمشو داری دوباره باشگاه برو که واقعا تاثیرش عالیه🥲خودتونم تجربشو دارید

عزیزم اگه میتونی و تایمشو داری دوباره باشگاه برو که واقعا تاثیرش عالیه🥲خودتونم تجربشو دارید

واقعا ورزش خیلی تاثیرگذاره! باشگاه واقعا وقت نمیکنم متاسفانه😓 ولی بعضی وقتا که پیاده رویم زیاد میشه قشنگ تاثیرشو میبینم! لحظه ای نباید از ورزش و تحرک دور بمونم🥲هعی...