2777
2789
افتخار کن ب مادرت. هیچ وقت احساس خجالت نکن. بااعتماد بنفس دستشو بگیر. بزا ببینن چقد دوسش داری. و برا ...

تحمل مسخره مردم رو ندارم  پاش شکسته مادرم امروز دکتر بودیم با ی پسری دعوام شد اخه هی میخندید منم غرور دارم هر چی باشه جوونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تحمل مسخره مردم رو ندارم  پاش شکسته مادرم امروز دکتر بودیم با ی پسری دعوام شد اخه هی میخندید من ...

درکت میکنم. خیلی سخته. ولی تو چرا برات مهمه حرف مردم رفتارایه زشت حیوان های امسان نما. نباید روتون تاثیر بزاره. چون خودت نابود میشی. اینطوری ماذرتم درعذابخ. 

جوابشو نده و  فقط و فقط سر تکون بده. خجالت بکشه طرف. همه شون یه مشت اغده ای و مریض روانین مشکلاتشون رو اینطوری خالی میکنن.

اگر مادرت مهربون و فداکار هست هیچ مهم نیست که قدش چند سانت باشه

مهربون و فداکار که هست ولی نمیخام کسی مسخرمون کنه دلم آتیش میگیره خودشم ناراحت میشه ۶۴ سالشه

مهربون و فداکار که هست ولی نمیخام کسی مسخرمون کنه دلم آتیش میگیره خودشم ناراحت میشه ۶۴ سالشه

قدش چند سانته؟ مادرم من قدش ۱۵۰ هست خودم ۱۵۳

حسبیَ الله، لٰا الٰه إلا هُوْ، عَلیه توکلتُ و هوَ ربُّ الْعرشِ الْعَظیم.

درکت میکنم. خیلی سخته. ولی تو چرا برات مهمه حرف مردم رفتارایه زشت حیوان های امسان نما. نباید روتون ت ...

انگار اونایی که قدشون بلنده چکار کردن  نمیخام خودم و مادرم و بقیه اعضای خانوادم بخاطر چیزی که ما هیچ نقشی نداریم مورد تمسخر قرار بگیریم