2777
2789

خواهرم بو اسیر چه ربطی به درد داره مقعدتون گوشت اضافی در آورده یا نه؟

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید میپرسم بواسیر از رابطه مقعدی فقط؟

نه اکثرا از یبوست بوجودمیاد

نابینایی در شب، چراغ‌ به‌ دست و سبو بر دوش، بر راهی می‌رفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمی‌بینی چراغ به چه کارت می‌آید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند

اره یبار یبوست شدید داشتم بعدش خوتریزی گرفتم بعد شد گوشت اضافی

اره دیگه بواسیره برو دکتر عزیزم خدای نکرده بدتر نشه

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
شت منم زیاد یبوست میگیرم

اگربعد یبوست بدنت رو هی زخم میکن همون زخما میشن گوشت اضافه ،باید یبوست نشی پیگیرش باش وگرن مثل من یه عمر اذیتی ،یه دفع ساده که ملت اصلا بهش فکرم نمیکنن واسه من عذاب

نابینایی در شب، چراغ‌ به‌ دست و سبو بر دوش، بر راهی می‌رفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمی‌بینی چراغ به چه کارت می‌آید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند

اگربعد یبوست بدنت رو هی زخم میکن همون زخما میشن گوشت اضافه ،باید یبوست نشی پیگیرش باش وگرن مثل من یه ...

بمیرم برات خود یوبستشم کلی ادمو اذیت میکنه... با دارو خوب میشه؟

اگه جوابتو ندادم بدون در حد هم کلام شدن هم نبودی...همجنسگراها ریپ نزنید و تو تاپیکم نیاید ممنون
بمیرم برات خود یوبستشم کلی ادمو اذیت میکنه... با دارو خوب میشه؟

اره عزیزم یبوست با دارو و پرهیز و‌تغذیه مناسب ورزش خوب میشه

منم بواسیر دارم وقتی یبوست شم یا ب مقعد موقع دفع فشار بیاد زور بزنم خون رو مدفوع میاد گاهی نه همیشه. 

عزیزم توام خون رو مدفوع داشتی؟؟ 

ببخشید مخاط خونی چی؟ 

بیرون زدگی از مقعد دارم 

گاهی وقتا یکم درد و سوزش مقعد

اره عزیزم یبوست با دارو و پرهیز و‌تغذیه مناسب ورزش خوب میشه

منم بواسیر دارم وقتی یبوست شم یا ب مقعد موقع دفع فشار بیاد زور بزنم خون رو مدفوع میاد گاهی نه همیشه. 

عزیزم توام خون رو مدفوع داشتی؟؟ 

ببخشید مخاط خونی چی؟ 

بیرون زدگی از مقعد دارم 

گاهی وقتا یکم درد و سوزش مقعد

شت منم زیاد یبوست میگیرم

عزیزم بواسیر داری؟ 

علایمت چیه؟ 

خون رو مدفوع داشتی تا حالا؟ 

من گاهی یبوست میشم بواسیر هم خیلی وقته دارم 

گاهی وقتا یکم درد و سوزش مقعد

خونریزی یکم

بیرون زدگی از مقعد مثل گوشت اضافه . 

عزیزم بواسیر داری؟  علایمت چیه؟  خون رو مدفوع داشتی تا حالا؟  من گاهی یبوست میش ...

نه عزیزم من بواسیر ندارم ولی یبوست و نفخ و درد سمت چپ شکم و اینا زیاد دارم

اگه جوابتو ندادم بدون در حد هم کلام شدن هم نبودی...همجنسگراها ریپ نزنید و تو تاپیکم نیاید ممنون