2777
2789
عنوان

بچها دارم از حرص میترکممم

129 بازدید | 12 پست

بچهاا مامانم سررر خود بدون اینکه نظرمو در نظر بگیره برداشته از دکتر زنان وقت گرفته بعدظهر ببرتم دکتررر من ۴ ماهه پریود نمیشم خببب خدا شاهده خیلی خوشحالم از این موضوع چوم پریود میشم ببخسید با یه سگ هیچ فرقی نمیکنم واقعا عصبی میشم بهم میریزم از درد زیاد خودمو میکوبم اینور اونور بخدا ک تحملم زیادعع ولی واقعا ۴ روز من زمین میمونم از شکم درد ببینید شکمممو سوخته پوستش از بس نمک داغ میزارم گرم بشه ک یمقدار از دردم کمتر بشه من متنفرممم واقعا از دکتر زنان خیلی بی شخصیتن همشون بی سواد ترینن فقط هر چیو به چاقی ربط،میدن درسته بخش زیاریش چاقیه ولی چاقیم نشد دلیل خب حتما تیروئیدی کیستی هست بخدا الان دلم میخواد بمیرم از این کار مامانم اصلا حوصله درد و قزصو سونو گرافی ندارم چیکار کنم التماس میکنم نریم میگه نه چی بگم بفهمه اخههههه دوس ندارم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو پریود نشدن خوب نیست کلی عوارض داره

بخدااا بدونی فقط من چی پیکشم ببیبن حیف نمیتونم مشونت بدم شکمم الان پوستش چطوریه انگار زاییدم افتادس چروکه کلا از دردش بخدا نمیتونم حتا شبا بخوابم ۴ روز زمین میمونم عین مار عفعی به خودم میپیچم 

دختر پاشو برو ببین مشکلت چیه چقد ریلکس نشستی میگی ۴ماه خب حتما تنبلی داری اگه پریود نشی رحمت ضخیم می ...

نمیتونم بخداا ببین میری هیچی پیدا نمیکنن بهت بگن میگن چاقی اعصابمو خورد میکنن قرص میدن مثلا یه هفته بعد پریود بخور چن روز قبل نخور کوفتو زهرمار نخور سونو گرافی مینویسن دوس ندارم چقد اخه رفتم والا متنفرممم 

بیا و خوبی کن.شما بچه ها چرا اینجوری خستین😐

والا بدم میاد  ابلفضلییی الان دارم زمدگی میکنم نه درد دارم نه چیزی برم به دکار التماس کنم ک دارو بده پریود شم لباسم کثیف میشه ۴ روز زمین میمونم اییی

نمیتونم بخداا ببین میری هیچی پیدا نمیکنن بهت بگن میگن چاقی اعصابمو خورد میکنن قرص میدن مثلا یه هفته ...

باید بری تو یه زنی وقتی پریود نشدی ینی یه مشکلی تو بدنت هست من ۱۵روز تاخیر داشتم مردم و زنده شدم اگه چاقی برو باشگاه وزنتو بیار پایین یه خانوم باید پریودش منظم باشه ک ازدواجم کرد واس بچه دار شدن گیر نکنه انقد در حق بدن خودت کوتاهی نکن

بهترین کارو در حقت کرده فک نکن پریود نشی خیلی خوبه پیری زود رس و هزار دردو مرض میره اون خون باید ب ...

والا هیچیمم نیست فقط تیروئیدم نزدیکه مرزه همین فقط یکمم وزنم بللاس اونم اصلا به هیکلم نمیخوره بخدا نمیدونم چرا تینطور میشم دردممم زیادههههه بیام منفنامیک بخورم از اونور به کل قط میشهعه پریودم 😑

باید بری تو یه زنی وقتی پریود نشدی ینی یه مشکلی تو بدنت هست من ۱۵روز تاخیر داشتم مردم و زنده شدم اگه ...

من وزنم درسته بالاس باشگاهم میرم ولی ۴ ماهه ایناس تغییر نکردم وزنم همونه نمیاد پایین چیکار کنم خب برم مامانم میخواد بگه وزنت چرا بالاس تو که یکساله داری میری چس بگم بهش باور کن من نگاه کنبا نمیخوره ۸۰ کیلو باشم اینو جدی میگم ولی واقعا خوشم نمیاد از کارای زنونه بد نگاه میکنن دوس ندارم من ازمایش دادم پارسال بخدا سالمم هیچی نیست نمیگم‌ شاید الان تیروئیدم بیشتر باشه اونو نمیتونم بگم ولی حتا کیستم ندارم 😑

والا بدم میاد  ابلفضلییی الان دارم زمدگی میکنم نه درد دارم نه چیزی برم به دکار التماس کنم ک دار ...

دخترم خانوما باید پریود شن شما یه مشکلی داری الان ،اگه نفهمی چیه و درمان نکنی میتونه خیلی خطرناک باسه بعدها دور از جونت

دخترم خانوما باید پریود شن شما یه مشکلی داری الان ،اگه نفهمی چیه و درمان نکنی میتونه خیلی خطرناک باس ...

ببین میری قرص میدن خب دو بار منظم میشی دفه بعد دیگه نمیشی بهم میریزی نمیشی،دیگه پریود دوفاستون اینا ریاد امتحان کردم ولی چیزیمم نیس من ۲۰ سالمه خب باور کن ۲۰ باز ازمایش و سونو گرافی دادم ولی میگن هیچییی نیست هیچی نیست من خب چیکار کنم خودمو