2777
2789
شما مهاجرت جابجایی نمیدونم از ایران کلن میری یا چی در پیش داری 😉 

میشه لطفا برای منم بگین ؟ 

امسال رشته ای ک میخوام قبول میشم ؟ 

میشه لطفا بگین نیما بهم درخواست ازدواج یا دوستی میده ؟ 

و اینکه راجب آینده و همسرم و زندگیم 

ممنونم

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حال روحی ام کی خوب میشه؟

نظرت در مورد ازدواج من چیه گلم ..تو سرنوشتم ایا ازدواج دارم ؟

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

نمیدونم جواد کجاست من کلا همه رو گفتم هدفشون سواستفاده هس نه تنها جواد شما صبر کن ان شالله یه اد ...

سلام

عزیزم من آزمون دبیری قبول میشم؟

اگه قبول بشم پشیمون نمیشم؟

انشالله هر چی میخوای خدا بهت بده

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
نه جدا نمیشین مسیرتون یکیه فقط بحث نکنید انقدر شوهرت دوست داره ولی ارامش نداره توی خونه نمیدونم چرا ...

من کی شاغل میشم دولتی یا ازاد ایا شغل خوبیه ؟ ازمون پتروشیمی قبول میشم

ازدواجت کاملا مسخصه نمیدونم چی بگم خودت از من بهتر میدونی اخه چون خیلی برات واضحه خونه هم مث همه ر ...

عزیزم ازدواج رو نمیدونم بخدا، میشه یه توضیح بدی؟🥺

@شاباله      بخدا واست دارم صلوات میفرستم و فرستادم

کِنجِه سیستو❤️⁩نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خون‌خواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!
نمیدونم جواد کجاست من کلا همه رو گفتم هدفشون سواستفاده هس نه تنها جواد شما صبر کن ان شالله یه اد ...

@شاباله   مرسی عزیزم،قربون محبتت،حس می کنی وقتی ازدواج کردم زندگیم  خارج از کشور هست یا ایران؟شغل همسرم و مشخصات ظاهری که با آن فرد ازدواج می کنم و گفتید دختر دارم چیه عزیزم؟مرسی عزیزم

[QUOTE=330005531]@شاباله   مرسی عزیزم،حس می کنی وقتی ازدواج کردم مزندگیم خارج از کشور هست یا ایران،شغل همسرم و ...[/QUOTE یبار جوابتو داد ول کن دیگ بزار واسه بقیه رو هم بده 

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

سلام

عزیزم من آزمون دبیری قبول میشم؟

اگه قبول بشم پشیمون نمیشم؟

انشالله هر چی میخوای خدا بهت بده

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
هنوز شما دو نفر توی دو خط موازی هستین اما کم کم ب هم‌نزدیک میشین ب این روزی نه یکم زمان میبره تا ب ه ...

عزیزم درباره منم یچیزی بگو هرچی ب ذهنت میاد

و اینکه با کی ازدواج میکنم

با طبیعت مهربون باشیم💚
هنوز شما دو نفر توی دو خط موازی هستین اما کم کم ب هم‌نزدیک میشین ب این روزی نه یکم زمان میبره تا ب ه ...

میشه لطفا بگین فردا نتایج احتمالا میاد من دانشگاه روزانه قبول میشم؟

سبز میشوم در اوج آ