2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم جواد کجاست من کلا همه رو گفتم هدفشون سواستفاده هس نه تنها جواد شما صبر کن ان شالله یه اد ...

@شابالهمرسی عزیزم،قربون محبتت،زمان ازدواجم و شغل همسرم و مشخصات ظاهریش را میبینی آنی که باهاش ازدواج دارم؟مرسی عزیزم

مشکل خاصی تو زندگیت نداری  یکنواخته اما آروم میگذره

خب میتونی حس و حال این چند روزم رو متوجه بشی؟

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش
چرا هرچی پیام میزارم جواب نمیدی خواهش میکنم جواب بده عزیزم میشه بگی شوهرم چرا رفتارش عوض شده خیانت ...

نه جدا نمیشین

مسیرتون یکیه فقط بحث نکنید انقدر شوهرت دوست داره ولی ارامش نداره توی خونه نمیدونم چرا وقتی میاد خونه انگار خار داره اونجا میخواد بره

بیرون خوبین توی خونه خوب نیستین چرا؟؟؟

خیانت نمیکنه 

اما رفتاراتون رو تغییر بدین 

بچه دار هم میشی تحت نظر دکتر باشین جفتتون

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
نه جدا نمیشین مسیرتون یکیه فقط بحث نکنید انقدر شوهرت دوست داره ولی ارامش نداره توی خونه نمیدونم چرا ...

توروخداااا جواب منم بده 

من با اشکان ازدواج میکنم خانوادم راضی میشه ؟

جواب آزمایش روز شنبم چی هس؟

نه جدا نمیشین مسیرتون یکیه فقط بحث نکنید انقدر شوهرت دوست داره ولی ارامش نداره توی خونه نمیدونم چرا ...

عزیزم چراجواب منم نمیدی؟؟سمتم برمیگرده ؟؟منتظرش بمونم؟؟بنظرت کی ازدواج میکنم سنتی یا دوستی؟؟

سلام

عزیزم من آزمون دبیری قبول میشم؟

اگه قبول بشم پشیمون نمیشم؟

انشالله هر چی میخوای خدا بهت بده

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...