2777
2789
دختر ساده و خوبی هستی شبیه امروزیا نیستی خیلیا دلتو میشکنن اما سعی میکنی قوی باشی

عزیزم منم بگو بی‌زحمت

کِنجِه سیستو❤️⁩نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خون‌خواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب میدونم لاغری بلخره ازدواج میکنی بچه دار میشی یه دختر میاری دخترت ک یکی دوساله شد اونوقت یه خانم ت ...

@شاباله       عزیزم ااسم جواد که گفتی حسی بهش نداری خارج از کشور الان زندگی می کنه،هدفش سرگرمی و سواستفاده از من هست؟،همسر آینده آن که گفتی یک دختر میارم مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟مرسی عزیزم

شابالههههه چرا منو نمیبینی😭😭😭 تورو خدا منو بگووووو استخدامی بانک قبول میشم یا نه

ازت خواهش میکنم با حس کاااامل جواب بده خیلی اعتقاددارم به حس ششم

درباره شغل اینده ام چی حس میکنی هرررررر چی حس میکنی بگو خواهشا 🙏

چیکاره میشم چقد پیشرفت میکنم ....

انشالله هرررر چی از خدا میخوای بهت بده

گفتم بالاتر عزیزم

فقط گفتی آینده نگری، یه چیز دیگه خوب!😂⁦❤️⁩

کِنجِه سیستو❤️⁩نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خون‌خواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!
دوست داره بخاطر بچهاتون هم شده برمیگردین حالا ببین کی بهت گفتم

چرا هرچی پیام میزارم جواب نمیدی خواهش میکنم جواب بده عزیزم میشه بگی شوهرم چرا رفتارش عوض شده خیانت میکنه؟پشیمونه از ازدواج و اینکه کی باردار میشم

خوشبخت میشم یا جدا و اینکه میزاره برم سرکار یا ن

راجب چی میخای بدونی؟

ازدواج و شغل