2777
2789
عزیزم میشه بگی برای من و ناصر ازدواج میبینی ؟؟؟اگه اره کی زمان حدودی خاستگاری و میشه بگی

@شاباله‍ میشه جواب بدی خیلیی بلاتکلیفم😢

میشه برای بهم رسیدنمون یه صلوات مهمونم کنین😢لطفا با دلای پاکتون برای باهم بودنمون دعا کنین...من به قدرت و بزرگی خدا ایمان دارم میدونم که میشه❤
ازدواجت کاملا مسخصه نمیدونم چی بگم خودت از من بهتر میدونی اخه چون خیلی برات واضحه خونه هم مث همه ر ...

سلام. تا آخر این ماه شر اون مزاحم از رابطمون کم میشه؟ با نامزدم کی عقد میکنیم؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازدواجت کاملا مسخصه نمیدونم چی بگم خودت از من بهتر میدونی اخه چون خیلی برات واضحه خونه هم مث همه ر ...

میشه منم بگی خیلی تو تاپیکا منتظرتون بودم 

حس معین چیه برمیگرده 

ازدواجم چی کی و با کیه ؟

میشه یه چیزی بگی خوب؟ آخه نمیدونم چطوریه واقعا؟🥺

خونه ی خودم در آینده رو گفتی یا خونه ی پدر و مادرم؟

کِنجِه سیستو❤️⁩نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خون‌خواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!

شابالههههه چرا منو نمیبینی😭😭😭 تورو خدا منو بگووووو استخدامی بانک قبول میشم یا نه

ازت خواهش میکنم با حس کاااامل جواب بده خیلی اعتقاددارم به حس ششم

درباره شغل اینده ام چی حس میکنی هرررررر چی حس میکنی بگو خواهشا 🙏

چیکاره میشم چقد پیشرفت میکنم ....

انشالله هرررر چی از خدا میخوای بهت بده

کی به نظرت شوهرم پا پیش میزاره اصلن دوستم داره

دوست داره بخاطر بچهاتون هم شده برمیگردین حالا ببین کی بهت گفتم

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
ازمنم میگی.. حسش بهم چیه.. کی پیام میده؟ 

مردد هست نسبت بهت و ذهنش درگیر یه نفر دیگس

بهش فکر نکن پیام نمیده اگرم بده وقتی میده که دیگه فایده نداره

اشکالی نداره اگه گاهی حریفِ خستگی‌هات نشدی🫂