خب میدونم لاغری بلخره ازدواج میکنی بچه دار میشی یه دختر میاری دخترت ک یکی دوساله شد اونوقت یه خانم ت ...
میشه در مورد ازدواجم بگی؟ خواهش میکنم🥺 خونه گرفتنمون چطوریه؟ @شاباله
کِنجِه سیستو❤️نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خونخواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭
کِنجِه سیستو❤️نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خونخواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!