2777
2789
گفتم چن روزه چون مریضم سرم درد میکنه تاریخ ها و بارداری و اینجور سوالات رو درست نمیتونم جواب بدم ...

اسم خودمم رقیه هرسری کمک بخوام از حضرت رقیه میخوام الان گفتین دلم ی طوری شد حتما انجامش میدم❤️❤️❤️❤️

اره دارم تلاش میکنم وزنمو بیارم پایین

مرسی که وقت گذاشتی جوابمو دادی🥹❤️

دعا میکنید بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد❤️
هنوز شما دو نفر توی دو خط موازی هستین اما کم کم ب هم‌نزدیک میشین ب این روزی نه یکم زمان میبره تا ب ه ...

سلام عزیزم خوبین؟

میشه کمک کنید وبگی کی باردارم میشم وکی ازینجامیریم وکسیکه توزندگیم دخالت میکنه کی هست تقریبا خواهش میکنم

میشه چندتاازویژگی ظاهریمو بگی یه دنیاممنونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست گلم لطفا ب هرکسی زود اعتماد نکن چون اعتماد زود بهت بدترین اسیب ها رو میزنهولی هنوز یه خانم تپل ...

عزیزم لطفا جواب منو بده🥺

میشه یه توضیح کلی در مورد آیندم بدی؟ و خونه گرفتن مون؟ ممنون میشم واست دعا میکنم و صلوات میفرستم

کِنجِه سیستو❤️⁩نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خون‌خواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!
دوست گلم لطفا ب هرکسی زود اعتماد نکن چون اعتماد زود بهت بدترین اسیب ها رو میزنهولی هنوز یه خانم تپل ...

عزیزم میشه بگی شوهرم چرا رفتارش عوض شده خیانت میکنه؟پشیمونه از ازدواج و اینکه کی باردار میشم

نمیدونم علاقه منده یا نه اما یه اقای کت شلواری میبینم ریشش انگار پرفسوریه یا ریش داره چون دیش میبینم ...

در مورد اسم شون میتونید چیزی بگید یا اینکه تا حالا دیدمش؟

نمیدونم چرا ولی انگار برام مهم و حس میکنم کسی هست که من و تحت نظر داره ، من ۱۶ سالمه 

ارره خیلی کاریه نه مکانیک نیست ولی دیپلم مکانیک رو داره وای خدای منن درسته  با همین ازدواج میک ...

من دیدم یه جا کار میکرد دستاش چرب و سیاه بود حس کردم مکانیکه خب خلاصه میگم مکانیکی براش خوبه چون بلده درامد خوبی داره براش اگر مشکل شغلی داشت حتما بره دنبال مکانیکی

ازدواجت با این میبینم یکم سخته ولی شدنیه

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰

@شاباله  به خدا لاغر هستم،این آقا حس خوبی بهش ندارم،عزیزم مشخصات همسرم را چی حس می کنی؟مرسی عزیزم

گفتم چن روزه چون مریضم سرم درد میکنه تاریخ ها و بارداری و اینجور سوالات رو درست نمیتونم جواب بدم ...

عزمزمه به منم میگی عاقبت زندگیم چی میشه النم قهرم خونه بابام یک ماهه

دخترم و پسرم دنیام

با علی اشتی میکنم؟ چ زمانی؟

کِی پیام میده؟ دلش تنگ نشده؟

@شاباله  

ابجیم آی یو آی کرده،باردار میشه؟

سری ک باید رو گردنتون باشه رو جای دیگه نکنید عزیزان🌹