2777
2789
عزیزم میشه بهم بگی فاطمه با مهدی ازدواج میکنه ؟ و اینکه من رشته ای که میخوام رو قبول میشم ؟ 

بله فاطمه و مهدی ازدواج میکنن و حاصل ازدواجشون بچهای خیلی زیبایی میشن

در مورد رشته اینا نمیتونم بگم فقط ب همه میگم تلاش کنید بله حتما قبول میشین

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
بله فاطمه و مهدی ازدواج میکنن و حاصل ازدواجشون بچهای خیلی زیبایی میشن در مورد رشته اینا نمیتونم ...

عزیزم میشه بمنم بگین من باردارم ۷ هفته ایا تا۹ ماه کامل بچمو میرسونم؟؟ حستون ب جنسیتش چیه؟ ممنون میشم جواب بدی

خدای مهربونم تودلیمو صحیح وسالم بهم برسون🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستاش رو اورده ولی شوهرت نمیتونه دختر اورده باشه یا با یه نامحرم ارتباط داشته باشه

عزیزم میشه بگی یعنی چی که نمیتونه با دختری باشه یعنی وفاداره بهم دوسم داره؟؟

و اینکه یعنی رفیقاش اومدن و برداشتن اون وسیله رو یا رفیقش کلید گرفته دختری اورده؟؟

خب شما ک از حسم‌مطمئن نیستی سوال نپرس چون جواب همچین سوالاتی رو نمیدم جواب کسایی ک ب حسم مشکوک هستن ...

ببخشید عزیزم  خواهش میکنم حست رو درمورد اینکه شوهرم با دختر عمه ام یا کسی دیگه رابطه داره یانه بهم بگو

اوووووووو میشه به سوال منم جواب بدین؟ کسی هست که بهم علاقمند باشه فرقی نداره آشکار و پنهان اگه اره م ...

نمیدونم علاقه منده یا نه اما یه اقای کت شلواری میبینم ریشش انگار پرفسوریه یا ریش داره چون دیش میبینم براشون عینکی هست این اقا قصد ازدواج داره باهاتون نمیدونم کی میاد چجلو اما منتظر یه فرصت خوبه نگرانه از دست دادنته اما بلخره پا پیش میذاره سنش هم کم نیست ب خودت میخوره 

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
ببخشید عزیزم  خواهش میکنم حست رو درمورد اینکه شوهرم با دختر عمه ام یا کسی دیگه رابطه داره یانه ...

نه نداره

ینی من ک نمیبینم فقط یک خانم میبینم ک موهاش رنگ شده اونم حتما خودتی

عزیزم میشه بگی یعنی چی که نمیتونه با دختری باشه یعنی وفاداره بهم دوسم داره؟؟ و اینکه یعنی رفیقاش او ...

کاش یکبار ک بگم متوجه بشید😊

بله نمیتونه با کسی باشه ینی پسر خوبیه پاکه وفاداره دوست داره

نه فقط رفیقش اومده خونه خلافیم نکردن همین شاید چن لحظه اومده فقط

عزیزم میشه بمنم بگین من باردارم ۷ هفته ایا تا۹ ماه کامل بچمو میرسونم؟؟ حستون ب جنسیتش چیه؟ ممنون میش ...

۷ ماهه و ۱۶ هفتگی جنسیت رو فهمدی الان دلیل رسیدنت از من چی میتونه باشه؟

مگه من سونوگرافیم؟

عزیزم خب مال من بگو بیش از  ده بار ازت پرسیدم الهی خیر ببینی

بیش از صد بار جوابت رو دادم

دعات میکنم حاجت روا بشی منم میگی لطفا خیلی پرسیدم فقط اینکه شوهرم دوسم داره؟وفاداره بهم؟ همین

بله بله وفادار توئه هیچ زنی مهم تر از تو توی زندگیش نیس توی فکرش یه زنه اونم تو دوست داره شب و روز جلوی چشاشی

چه زن دوسته شوهرت😅

@شاباله     عزیزم من چند وقت پیش تنهایی مسافرت رفته بودم چندوقتی نبودم و همسرم تنها بودن ...

دتبال زیر بغل ار نباش حالا اون وسیله ای ک برات مهم نبوده و اصلا کاری ب تو نداشته بود و نبودش چ فرقی ب حالت داره؟