2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا رو دیدم انگار زیاد باهاتونن یه سیدی هم هس اونم خوبه

دعات میکنم حاجت روا بشی منم میگی لطفا خیلی پرسیدم

فقط اینکه شوهرم دوسم داره؟وفاداره بهم؟

همین

دعا میکنید بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد❤️
خیانت نمیکنه مگه بیکاره یکی داره باز بره دنبال یکی دیگه؟ اخلاقش مشکل داره اونم خودش باید تغییر ب ...

عزیزم میشه بهم بگی فاطمه با مهدی ازدواج میکنه ؟ و اینکه من رشته ای که میخوام رو قبول میشم ؟ 

ن خیانت نمیکنه . خود واقعیشو تو رابطه گم کرده و سخته خوب شه . ادامه باهاش خوبه . به احتمال زیاد دعا ...

اوووووووو میشه به سوال منم جواب بدین؟ کسی هست که بهم علاقمند باشه فرقی نداره آشکار و پنهان اگه اره میشه چند تا نشونی ازش بگید؟

@شاباله  

عزیزم من چند وقت پیش تنهایی مسافرت رفته بودم چندوقتی نبودم و همسرم تنها بودن
راستش وقتی اومدم خونه دیدم یه وسیله کوچیک که همیشه جلو چشمم بوده وهیچوقتم نه خودم نه همسرم برشنداشته بودیم نیستش میدونم کسی برداشته درصورتی که اصلا بدرد کسی ام نمیخورد و از این هم مطمینم که قبل رفتنم بود..همسرمم میگه که برش نداشته بهش گفتم کسی اومده خونه میگه نه
ولی من خیلی فکرم درگیره باخودم میگم شاید کسیو اورده خونه ام و اون شخص میخواسته با برداشتن این وسیله بهم مفهمونه همسرم تنها نبوده خیلی فکروخیال میکنم وذهنم درگیره میشه بگی حست چیه دراینمورد؟چیشده این وسیله؟ همسرم با کی اومده خونه؟؟

@شاباله     عزیزم من چند وقت پیش تنهایی مسافرت رفته بودم چندوقتی نبودم و همسرم تنها بودن ...

دوستاش رو اورده ولی شوهرت نمیتونه دختر اورده باشه یا با یه نامحرم ارتباط داشته باشه

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
اوووووووو میشه به سوال منم جواب بدین؟ کسی هست که بهم علاقمند باشه فرقی نداره آشکار و پنهان اگه اره م ...

میشه یه تایم دیگه بهم پیام بدی میتونم بگم‌برات ولی واضح نمیتونم ببینم الان

یه پیامی بده ک ببینم جوابتو بدم‌گمت نکنم

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰