من قراره برایبار دومیکیو ببینم که تازه باهاش اشنا شدم از هم خوشمون میاد ومیخوایم وارد رابطه بشیم چجوری باشم؟ چه سوالایی بپرسم و چیکار کنم که ازم خوشش بیاد تو این قرار سگشم هست
رابطه سگی شد بابا جان این بنده خدا داره میگه چی بپرسم چیکار کنم بعد اومدین میگین برا ...
خب نظرها و ایده ها باهم متفاوته گلم ،اگه من بودم با پارتنرم و همچین شرایطی بود اون چیزی که گفتم رو خودم جواب داشت .
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدابیامرز مامان بزرگم هم مثل شما بود ... کسی برای بزهاش چیزی میاورد (یونجه یا شبدر یا ...) کلی ذوق ...
عزیززززززم،روحش شاد 😂خدا بیامرزتش
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)