من قراره برایبار دومیکیو ببینم که تازه باهاش اشنا شدم از هم خوشمون میاد ومیخوایم وارد رابطه بشیم چجوری باشم؟ چه سوالایی بپرسم و چیکار کنم که ازم خوشش بیاد تو این قرار سگشم هست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای سگش غذا بخر ...سعی کن باهاش خو بگیری .مورد داشتیم سگ طرف جور نمیشده با دختره نمیزاشته دختره به پسره نزدیک بشه کات کردن😐
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
من از حیوانا میترسم و اولین باریه که میخوام ارتباط بگیرم خیلی میترسم بنظرت غذا بخرم یا اسباب بازی&nb ...
غذا بخر بیشتر دوست دارن ،بزار کف دستت بو کنه بخوره ،قلقلکت اومد جیغ بزن بخندین فضا عوض میشه کلا
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
جیغ بنفش نه ،جیغی که پسره خوشش بیاد 😐😂سخت نگیر گلم ،خودت باش فقط ،کسی که بخواد باهات باشه میشه .انشاالله بهت خوش بگذره و رابطه تون به صلاحت باشه و به ازدواج ختم بشه.