2821
2789
عنوان

دیت دوم‌

239 بازدید | 23 پست

من قراره برای‌بار دوم‌یکیو ببینم که تازه باهاش اشنا شدم از هم خوشمون میاد ومیخوایم وارد رابطه بشیم چجوری باشم؟ چه سوالایی بپرسم و چیکار کنم که ازم خوشش بیاد تو این قرار سگشم هست 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

برای سگش غذا بخر ...سعی کن باهاش خو بگیری .مورد داشتیم سگ طرف جور نمی‌شده با دختره نمیزاشته دختره به پسره نزدیک بشه کات کردن😐

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
اوکی‌ چه سوالی بپرسم ازش که بیشتر بشناسمش

زیاد سوال نپرس سعی کن بیشتر جواب بدی 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
برای سگش غذا بخر ...سعی کن باهاش خو بگیری .مورد داشتیم سگ طرف جور نمی‌شده با دختره نمیزاشته دختره به ...

من از حیوانا میترسم و اولین باریه که میخوام ارتباط بگیرم خیلی میترسم بنظرت غذا بخرم یا اسباب بازی 

من از حیوانا میترسم و اولین باریه که میخوام ارتباط بگیرم خیلی میترسم بنظرت غذا بخرم یا اسباب بازی&nb ...

غذا بخر بیشتر دوست دارن ،بزار کف دستت بو کنه بخوره ،قلقلکت اومد جیغ بزن بخندین فضا عوض میشه کلا 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
جیغ بزنم نمیترسه؟

جیغ بنفش نه ،جیغی که پسره خوشش بیاد 😐😂سخت نگیر گلم ،خودت باش فقط ،کسی که بخواد باهات باشه میشه .انشاالله بهت خوش بگذره و رابطه تون به صلاحت باشه و به ازدواج ختم بشه.