2777
2789
عنوان

ازمون شهری 😔😔😔

200 بازدید | 31 پست

امروز ازمون شهری داشتم و رفتم ازمون بدم یکی پارک دوبل و با ماشینی ک کج بود نتونست بزنه و بعد از اون دو نفر ک یکیشم منم نتونستیم درست کنیم و رد شدم 

از این ناراحتم ک موقع پارک خوب اومدم ولی ماشینی ک کجم وایساده بود موقع پارک من حرکت کرد و کارمنو خراب کرد حتی یزرم نذاشت برونم و گفت ردی 😔شما چندمین بار قبول شدین

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

منم بلد نیستم با ماشین کج پارک دوبل بزنم

اگه ماشینی که تو پارک بوده کج بوده شما باید صاف کنارش می ایستادید و دوبل میزدید.اگرم ماشین خودتون کج بوده باید جلو میرفتید صافش میکردید 

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

سومین بار🥴🤭عیبی نداره فدا سرت استرس نگیر

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡
منم بلد نیستم با ماشین کج پارک دوبل بزنم اگه ماشینی که تو پارک بوده کج بوده شما باید صاف کنارش می ا ...

پارک دوبلم خیلی خوبه تا حالا هیچ مشکلی نداشتم ماشینی باهاش پارک دوبل میزدم کج بود و موقع پارک من حرکت کرد