2777
2789
عنوان

ازمون شهری 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 31 پست
حس کردم ک استرس و از چشامم خوند 

قرص بخور قبل ازمون 

من دو دفعه اول از استرس می افتادم بار سوم اصلا اینه خیالمم نبود :/

گول دوستت دارم های زبونی رو نخورید ببینید عملشون چیه تو عمل دوست داشتن ثابت میشه👌🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پارک دوبلم خیلی خوبه تا حالا هیچ مشکلی نداشتم ماشینی باهاش پارک دوبل میزدم کج بود و موقع پارک من حرک ...

شما باید نسبت به اون پارک میزدی،چطور وقتی اون رفته از شما خواسته باهاش پارک بزنی

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

خیلی دوست داشتم بار اول قبول شم ذوق داشتم 🥺

عزیزمم من خودمم دوست داشتم‌بار اول ولی اشکالش چیه تو گواهی نامه نمینویسن بار چندمه که مهم گرفتنشه🥺❤️

گول دوستت دارم های زبونی رو نخورید ببینید عملشون چیه تو عمل دوست داشتن ثابت میشه👌🏻

حس کردم ک استرس و از چشامم خوند 

بعدا به استرس این روزات میخندی منم از استرس زرد میشدم😂 قبول میشی عزیزم اصلا نترس و مراحل با خودت دوره کن و تمرین هم داشته باش روز قبلش ان شا الله خیلی زود قبولی مهم نیست چندمین بار به خدا اصلا ناراحت نباش

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡
شما باید نسبت به اون پارک میزدی،چطور وقتی اون رفته از شما خواسته باهاش پارک بزنی

خب دقیقا مشکلم اینه اصلا من تا دست به فرمون زدم گفت ردی یکم فرصت نداد نمیدونم شاید یه چیزی اشتباه بوده 

ععع حتما یادم میمونه 

اره حتماا بگیر خیلی خوبه برو داروخونه بگو قرص استرس میخوام فقط ام قبل ازمون نیم ساعت قبل بخور شب قبل نخوریااا کابوس میبینی !!

قرص بخور قبل ازمون  من دو دفعه اول از استرس می افتادم بار سوم اصلا اینه خیالمم نبود :/

اره

منم خوردم

پروپرانول

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

بعدا به استرس این روزات میخندی منم از استرس زرد میشدم😂 قبول میشی عزیزم اصلا نترس و مراحل با خودت دو ...

اره اصلا تمرین ندارم نمیخوام با ماشین دیگه ای برم پرایدم ندارم

اره حتماا بگیر خیلی خوبه برو داروخونه بگو قرص استرس میخوام فقط ام قبل ازمون نیم ساعت قبل بخور شب قبل ...

تجربشو دارم ماشالله اعصابم و استرسم  همیشه از من جلوترن این سری یادم رفت قرص چیزی بندازم

عزیزمم من خودمم دوست داشتم‌بار اول ولی اشکالش چیه تو گواهی نامه نمینویسن بار چندمه که مهم گرفتنشه🥺❤ ...

مرسی از روحیه ای ک میدی بهم میام اینجا باهاتون ک حرف میزنم واقعا اروم میشم🙏😘😘😘

مرسی از روحیه ای ک میدی بهم میام اینجا باهاتون ک حرف میزنم واقعا اروم میشم🙏😘😘😘

عزیزیی❤️

اخه میدونم رد شدن تو ازمون چقد حس بدیه خودم تجربه اشو دارم ولی وقتی امضای قبولی رو میزنه برات تمام اون حس بد ازت دور میشه 

انشاالله توهم‌سریه بد بیای از حس خوبه قبولیت بگی بهمون😁😁❤️