2821
2789
عنوان

سقط جنین 😟

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 25 پست
دارم‌ میترکم... دیشب میخواستم خودمو بکشم هرچی قرص دستم اومد خوردم یهو اومد بالا سرم بقیه رو گرفت نمی ...

ول کن دیووووونه این مردا هیچ کدوم لیاقت ندارن که خودتو بکشی اول خودتو بخواه دوم خودت سوم خودت آخر اونو...

منم مثل تو بودم ولی فهمیدم لیاقت نداره جوری که حاضر بودم جونمو براش بدم ولی یه کاری باهام کرد که ازش گذشتم همه جوره باهاش بودم همه جوره حمایتش کردم جلوی همه وایستادم همه حرفا شنیدم ولی بعدش بهم گفت تو همش واسه من فیلم بازی میکنی بهم خیانت کرد خیلی عذاب کشیدم بدترین روزای عمرم بود واقعا دلم میخواست بمیرم ولی وقتی با خودم فک کردم چرا باید به خاطر یه نامرد جون خودمو بدم اون اگه منو میخواست هیچ وقت اینکارو نمی‌کرد به جایی رسیدم که دیگه نمیتونستم تحملش کنم بهش هیچی نگفته بودم به خانوادم گفتم یه شب بابام اومد رودررو شد باهاش گفت بهار رو می‌خوام ببرم انقدر التماس بابامو کرد انقدر گریه کرد تا یه هفته شب و روز جلوم گریه کرد گفت بدون تو نمیتونم بخشیدمش ولی ته دلم دیگه اونجوری نمیخوامش الان خودم مهمم

ول کن دیووووونه این مردا هیچ کدوم لیاقت ندارن که خودتو بکشی اول خودتو بخواه دوم خودت سوم خودت آخر او ...

شوهر من میگه هروقت میخوای برو ...بخاطر آبروم موندم خیلی نمک نشناسه خستم دیگ 

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

الان بارداری؟؟؟

نه خداروشکر ک نیستم

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
شوهر من میگه هروقت میخوای برو ...بخاطر آبروم موندم خیلی نمک نشناسه خستم دیگ 

منم خیلی تو دعوا میگفت برو نمیخوامت و از این حرفا ولی وقتی پاش افتاد نتونست ... ببین مردا همیشه ترسهاشونو به زبون میارن می‌خوام بگم ما نمی‌ترسیم اگه برین ولی خیلی میترسم... شوهر من میدونستم خیلی دوستش دارم و ترکش نمیکنم هرچی بهم میگفت هیچی نمیگفتم ولی برج ۲ امسال یه اتفاقی افتاد گفت بیام خونه نبینمت و من هم واقعا رفتم پنج روز نبودم بهش تو تل پیام دادم اونم حرفاشو زد و اومد خونه بابام دنبالم بعدش این اتفاق خیانتش برج ۶ بود بهم گفت اون پنج روز بدترین روزهای عمرم بود واقعا هم میگفت چون وقتی اومدم دیدم هیچیییییی نمی‌خورده رنگش زرد شده بود میگفت روز و شب گریه میکردم و اونجا که خواستم برم دیگه نذاشت برم ... بعد از اون دوبار دیگه هم دعوا کردیم ادامه همون خیانتش بود چون از خانوادم کینه داشت خیلی حرفا به مامان و بابام زد منم دفعه دوم پشت خانوادمو گرفتم و دوباره رفتم این سری یک هفته نبودم درسته کارم خوب نبود ولی الان بیشتر قدر می‌دونه جرات ندارم هرحرفیو بزنه می‌دونه اگه کاری کنه ولش میکنم

میشه بپرسم علت دعواتون چی بوده؟؟

میشه درخواست بدم خصوصی حرف بزنیم 😔

2823
2791
2779
2792