2777
2789
عنوان

سقط جنین 😟

214 بازدید | 25 پست

پریودیام منظم بوده سه روزه عقب انداختم دو روز پیش تست زدم منفی بود امروز رفتم آزمایش تیتر بتا دادم ... صبح شوهرم میگه اگه حامله باشی باید بندازیش 😔 ولی من بچه می‌خوام اون میگه من نمی‌خوام بچه ها عصر می‌خوام برم جوابشو بگیرم تو رو خدا بگین چی به شوهرم بگم که کوتاه بیاد😭

بگو آسیب می‌زند بهم سقط 

اگه بعدش دیگه نتونم بچه دار شم چی 

بگو اصلا غیر قانونیه 

البته اگه شرایط نگهداری رو دارید 

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
بگو آسیب می‌زند بهم سقط  اگه بعدش دیگه نتونم بچه دار شم چی  بگو اصلا غیر قانونیه  ...

اره بابا شرایطشو داریم یه پسر ۹ ساله هم دارم چون چند وقته قبل مشکلاتی داشتیم می‌ترسه من ولش کنم البته فک کنم وگرنه شرایط مالیش خیلی خوبه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بگو تو اگه نمیخوای من از این خونه میرم و تنهایی بچمو بزرگ میکنم انقد زن هستم ک بتونم براش هم پدر باشم هم مادر

و هرگز هم چیزی از تو بهش نمیگم

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
بچه اوله؟

نه یه پسر ۹ ساله دارم تقریبا ۴ سال پیش یه بار دیگه باردار شدم ولی سقط شد دیگه به بعدش شوهرم گفت نمی‌خوام الان هم میگه هنوز وقتش نیس هرچی میگم بچمون بزرگ شده دیگه فایده ای نداره نمیفهمه

نه یه پسر ۹ ساله دارم تقریبا ۴ سال پیش یه بار دیگه باردار شدم ولی سقط شد دیگه به بعدش شوهرم گفت نمی‌ ...

بگو بچمون تک فرزند میشه بزار یه همبازی داشته باشه

درخواست دوستی قبول نمیکنم 
یعنی جواب میده؟؟

تو میتونی از بچت بگذری؟

من اگه تو این شرایط بودم قطعا همینو میگفتم 

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
تو میتونی از بچت بگذری؟ من اگه تو این شرایط بودم قطعا همینو میگفتم 

نه من عاشق بچه ام چند وقته بهش میگم میگه نه ... الان هم میگه تو گفتی تو این زمان باردار نمیشم گولم زدی

اره بابا شرایطشو داریم یه پسر ۹ ساله هم دارم چون چند وقته قبل مشکلاتی داشتیم می‌ترسه من ولش کنم البت ...

چه عجیب

بچه که بیشتر پابندت میکنه به زندگی باهاش

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
نه من عاشق بچه ام چند وقته بهش میگم میگه نه ... الان هم میگه تو گفتی تو این زمان باردار نمیشم گولم ز ...

به جهنم ک میگه😊

من با شوهرم دعوام شده دیشب الان از کل مردای عالم شاکی ام😡بگو بچمه اگه نمیخوایش خودم فلج نیستم ک بزرگش میکنم

چه عجیب بچه که بیشتر پابندت میکنه به زندگی باهاش

خو همین دیگه... نمی‌دونم تو مغزش چی میگذره .. صبح گفتم چرا نمیخوای داد زد من بچه نمی‌خوام دیگه جرات نکردم حرفی بزنم

به جهنم ک میگه😊 من با شوهرم دعوام شده دیشب الان از کل مردای عالم شاکی ام😡بگو بچمه اگه نمیخوایش خو ...

همشون مثل همن... منم خیلی اعصابم خورده ازش ... خیلی اذیتم کرده خیلی هم پرروعه

همشون مثل همن... منم خیلی اعصابم خورده ازش ... خیلی اذیتم کرده خیلی هم پرروعه

دارم‌ میترکم... دیشب میخواستم خودمو بکشم هرچی قرص دستم اومد خوردم یهو اومد بالا سرم بقیه رو گرفت نمیدونم چرا نمردم

خدا هم منو قبول نمیکنه دیگ