پریودیام منظم بوده سه روزه عقب انداختم دو روز پیش تست زدم منفی بود امروز رفتم آزمایش تیتر بتا دادم ... صبح شوهرم میگه اگه حامله باشی باید بندازیش 😔 ولی من بچه میخوام اون میگه من نمیخوام بچه ها عصر میخوام برم جوابشو بگیرم تو رو خدا بگین چی به شوهرم بگم که کوتاه بیاد😭
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
بگو تو اگه نمیخوای من از این خونه میرم و تنهایی بچمو بزرگ میکنم انقد زن هستم ک بتونم براش هم پدر باشم هم مادر
و هرگز هم چیزی از تو بهش نمیگم
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم.... ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
نه یه پسر ۹ ساله دارم تقریبا ۴ سال پیش یه بار دیگه باردار شدم ولی سقط شد دیگه به بعدش شوهرم گفت نمیخوام الان هم میگه هنوز وقتش نیس هرچی میگم بچمون بزرگ شده دیگه فایده ای نداره نمیفهمه
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم.... ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
نه من عاشق بچه ام چند وقته بهش میگم میگه نه ... الان هم میگه تو گفتی تو این زمان باردار نمیشم گولم ز ...
به جهنم ک میگه😊
من با شوهرم دعوام شده دیشب الان از کل مردای عالم شاکی ام😡بگو بچمه اگه نمیخوایش خودم فلج نیستم ک بزرگش میکنم
همشون مثل همن... منم خیلی اعصابم خورده ازش ... خیلی اذیتم کرده خیلی هم پرروعه
دارم میترکم... دیشب میخواستم خودمو بکشم هرچی قرص دستم اومد خوردم یهو اومد بالا سرم بقیه رو گرفت نمیدونم چرا نمردم
خدا هم منو قبول نمیکنه دیگ