2777
2789
عنوان

یه چیزی تو خونمونه....

| مشاهده متن کامل بحث + 1838 بازدید | 81 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم از وقتی به دخترم حامله شدم این اتفاق افتاد لباسمو برمیداشتن فضای خونه به شدت سنگین میشد جوری که میومدن رو مبل میشستن زل میزدن بهم نمیتونستم نفس بکشم . به شکل شوهرم میدیدم البته تو خواب وبیداری . یه سری یه نفر واسم دعا نوشت چند روز حالم خوب بود رفتم حموم دعا رو در اوردم گذاشتم کابینت اومدم یادم رفت یه روز بعدش یادم افتاد وای باورتون نمیشه دعا رو برداشته بودن از شوهرم بچه هام پرسیدم خونه رو زیرو کردم نبود که نبود بعد از ده روز سرجاش بود اخرین که ترسم ریخت یعنی دیگه نتونیتن غلبه کنن بترسونتم . بعد از اذان صبح حالت خواب وبیداری دیدم شوهرم بالا سرمه چند بار صداش کردم جواب نداد فهمیدم خودس نیست گفتم بسم الله هیچ عکس العملی نشون نداد بعدش یکی تو گوشم گفت بگو لا حول والا قوت الا بالله العلی اعظیم اینو گفت رفت سمت سقف دود شد ‌چند روز پیش همین ایه رو تو نی نی همین نی نی سایت خوندم واسه دفع اجنه