2777
2789

عزیزم اگه فقط یه بار بود که مهم نیست ولی اگه تکرار شد حتما باید پیگیریش کنی.. همین افت فشار مثل فشار خون یه نوع مریضیه

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اگه فقط یه بار بود که مهم نیست ولی اگه تکرار شد حتما باید پیگیریش کنی.. همین افت فشار مثل فشار ...

آمبولانس اومد رفتم بیمارستان ولی زیاد مهم نگرفتن حالا خوب نشدم بازم میرم یه بیمارستان دیگه فردا

آمبولانس اومد رفتم بیمارستان ولی زیاد مهم نگرفتن حالا خوب نشدم بازم میرم یه بیمارستان دیگه فردا

انشاالله چیزی نیست عزیزم.. اول باره اینجوری میشی؟

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند

عزیزم من تشنج دیدم غش هم دیدم 

مادرم همیشه به علت کم خونی همینطوری یهویی از حال میره 

بعد دوباره بهوش میاد 

وقتی به بدنش دست میزنی شل و وله 

ولی خواهرم که تشنج بهش دست میده دندوناشو گاهی وقتا اینقدر بهم فشار میده بعد حمله زبونشم ناکار میکنه برا همین دکتر گفت سعی کنید این زمان چیزی تو دهنش بزارید که از فشار رو زبون کاسته باشخه

سفیدی چشم میره دهنم یه جورایی انگار کج میشه دست و پاها خشک عینهو چوب اصلا نمیشه از هم واشون کرد برا همین دکتر گعت اصلا دست نزنید خودش کم کم بر میگرده به حالت قبل 

وقتی هم بهوش میای نمیدونی چی به چیه 

خواهرم زمانی ۱۳ سالش بود مبتلا شد  تا خیلی سال اینجوری میشد الان ۳۵ سالشه و دیگه دچاره حمله نشده

خلاصه یه نوبت برا دکتر مغز و اعصاب بگیر یه نوار برات بگیره اگر تشنجه قشنگ تو نوار مشخص میشه 

انشاالله چیزی نیست عزیزم.. اول باره اینجوری میشی؟

تقریبا یکی دوساله چندماه یبار یه چند روزی سرگیجه میگرفتم و چشام سیاهی میرفت با قرص آهن و سرم و نوروبیون خوب میشدم ولی تاحالا اینجور نشده بودم 

تقریبا یکی دوساله چندماه یبار یه چند روزی سرگیجه میگرفتم و چشام سیاهی میرفت با قرص آهن و سرم و نوروب ...

مطمعنن بخاطر افت فشارته و کم خونی.. سعی کن به تغذیه ات زیاد برسی و اینکه اگه کم خونی داری حتما قرص آهن بخور و مولتی ویتامین و. هم بخور.. 

عزیزم من تشنج دیدم غش هم دیدم  مادرم همیشه به علت کم خونی همینطوری یهویی از حال میره  بع ...

آهان ممنون عزیزم حتما فردا میرم پس یه نوار مغزی بگیرم یعنی امکان نداره تو غش دندون قفل بشه جوری که دندون بشکنه؟ منم مادرشوهرم میگفت افتادی چشات گشاد شد سفید سفید بودن لبات ازهم باز شد انگار میخندی و وندونات بدجورقفل شد دو سه لیوان آب ریختن روم هرچی سیلی اینا میزدن بهوش نمی اومدم تا یه ربع اینا بعد اینکه به خودم اومدم خیلی سردم بود و پاهام درد میکرد سست و بی حال بودم گریم گرفته بود سرم داشت میترکید الانم رو قفسه سینم احساس سنگینی میکنم سرم درد میکنه هنوز دستو پاهام عین یخه تو خونه هم تنهام با بچه ۵سالم میترسم بازم برام اتفاق بیوفته

خداکنه از اون باشه ممنون عزیز دلم

خواهش میکنم عزیزم انشاالله که چیزی نیست.. فقط حواست باشه تا میری دکتر توی خونه کسی پیشت باشه یا برو خونه مادرت یا مادرشوهرت.. خلاصه برای اطمینان بیشتر سعی کن تنها نمونی..

آهان ممنون عزیزم حتما فردا میرم پس یه نوار مغزی بگیرم یعنی امکان نداره تو غش دندون قفل بشه جوری که د ...

عزیزم من گفتم مامانم اونطوری میشه خواهرممم یه جور دیکه قرار نیست که همه مثل هم بشن شایدم

من فقط دو چیز مختلف که از نزدیک دیدم رو گفتم 

ببین من برا خودت میگم عزیزم که برو یه چکاب بده چون تازه این شکلی شدی زودتر نشون میده و زودتر درمان میشی

و خیالت راحت میشه بهشم فکر نکن چون منشاش اعصابه 

خواهش میکنم عزیزم انشاالله که چیزی نیست.. فقط حواست باشه تا میری دکتر توی خونه کسی پیشت باشه یا برو ...

طبقه بالای مادرشوهرم اینا میشینم شوهرمم تا یکم پیش خونه بود تازه رفت مغازه اش شبانه روزیه نمیتونه همش خونه باشه هوا روشن بشه یکی از برادرشوهرام یامادرشوهرم میان پیشم هنوز خوابن

عزیزم من گفتم مامانم اونطوری میشه خواهرممم یه جور دیکه قرار نیست که همه مثل هم بشن شایدم من فقط دو ...

باشه عزیزدلم ممنونم از راهنماییت گلم حتما فردا میرم پیش یه دکتر  تو بیمارستان رسیدگی نمیکنن😔

طبقه بالای مادرشوهرم اینا میشینم شوهرمم تا یکم پیش خونه بود تازه رفت مغازه اش شبانه روزیه نمیتونه هم ...

خوبه عزیزم که طبقه بالای اونهایی..‌ سعی کن خونسردیتو حفظ کنی و بهش فکر نکنی