نه من یه ربع به هوش نیومدم بعدش که بهوش اومدم گریم گرفت ناخوداگاه نمیدونستم چم شده فقط اون که بامادر ...
چرا نمیری دکتر خب
اومدی اینجا از ما میپرسی
شاید خطرناک باشه برو دکتر حتما
من ندیدم کسی یه ربع قش کنه
آدم ها برای کسانی که دوستشان دارند قانون ها را می شکنند و برای افرادی که مطلوبشان نیستند قانون میگذارند 💔 افسردگی یک خشم علیه خود است ، انتقامی است که آدم به جای زندگی از خودش میگیرد . وقتی اتفاق می افتد که احساس میکنی دنیا ، خدا و سرنوشت به تو ظلم کرده اند و تو به جای مبارزه یا پذیرش ، خودت را مجازات میکنی ...
رفتم عزیزم بعد از دیروز ظهر ببمارستان بودم تازه برگشتم
عزیزم خوب شدی؟
آدم ها برای کسانی که دوستشان دارند قانون ها را می شکنند و برای افرادی که مطلوبشان نیستند قانون میگذارند 💔 افسردگی یک خشم علیه خود است ، انتقامی است که آدم به جای زندگی از خودش میگیرد . وقتی اتفاق می افتد که احساس میکنی دنیا ، خدا و سرنوشت به تو ظلم کرده اند و تو به جای مبارزه یا پذیرش ، خودت را مجازات میکنی ...
سلام عزیزم خوب که دیگه غش نکردم ولی گاهی فشارم خیلی میاد پایین
سلام
خداروشکر که بهتر شدی
سعی کن خودتو تقویت کنی 💚