2777
2789
من یه بار پریود بودم ۲۴ ساعت هیچی نخورده بودم قش کردم درحد ۱۰ ثانیه  فقطم سرم گیج رفتو چشام سی ...

نه من یه ربع به هوش نیومدم بعدش که بهوش اومدم گریم گرفت ناخوداگاه نمیدونستم چم شده فقط اون که بامادرشوهرم حرف میزدم یادم بود بعدش تپش قلب شدید میگیرم هرچند ساعت یبار دستو پاهام سسته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینی که گفتی علاعم تشنجه نه غش.ولی فشارپایین وکم خونی باهم باعثش میشه کم پیش میادولی اره

ممنم هم کم خونی شدید دارم هم افت فشار بعد سرم و خوردن کلی عسل آب قند و اینا فشارم ۱۰هست

حتما برو مغز و اعصاب ،باید نوار مغز بدی علائم تشنجه

دکتر نمیدونم از سرش کرد چی بود ولی گفت حتی اگه تشنج کرده باشه هم چیزی معلوم نمیشه که 😕بیماری جدی داشته باشه باید بره سی تی و نوار و فلان الکی بره ضرر هم داره واسش

ممنم هم کم خونی شدید دارم هم افت فشار بعد سرم و خوردن کلی عسل آب قند و اینا فشارم ۱۰هست

فشارباافتادن قندفرق میکنه ها

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

قندم پایین نبود آمبولانس هم اومد اسم و فامیلمو پرسید و اینکه پرسید الان خونه کی هستی جوابشو دادم گفت تشنج نیست اگه بود پادش نمی اومد 

احتمال داره دوباره برام اتفاق بیوفته تپش قلب هم داشتم دیشب هم تپش قلبداشتم بعد بیهوش شدن هم تپش قلب گرفتم الانم قلبم تپش گرفنه باز توخونه هم تنهام 🥲

ررفتم دکتر عزیزم ولی فقط گفت فشارت پایینه 😕

خب موقع تشنج فشار به شدت افت میکنه،اگه میخوای نری دکتر چرا تاپیک میزنی

جوانی ات در این مملکت چگونه گذشت؟ در تلاش مداوم برای به دست آوردن حقوق اولیه ام.