2777
2789
پرخوری ندارم یا خیییلی کم فست فود استفاده منم اما نمیدونم چرا چاقم 😔البته بگم شکلات میخورم تقریبا ه ...

منم پر خوری نداشتم و الان که دکتر بهم رژیم داده میزان برنجی که برام در نظر گرفته بیشتر از چیزیه که خودم می‌خوردم..اما من ساعت غذا خوردنم و نوعش اشتباه بود..من کلا قند مصنوعیو حذف کردم نه شکر نه قند نه شکلات و نه کیک دیگ هیچی نمی‌خورم..واقعا شیرینیجات خیلی چاق می‌کنه 

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم پر خوری نداشتم و الان که دکتر بهم رژیم داده میزان برنجی که برام در نظر گرفته بیشتر از چیزیه که خ ...

منم چاق شدم به خاطر شیرینی جاته  متاسفانه فقط هم بالاتنه چاق میشه 

چطوری اینقدر زیاد اضافه کردی تو یکسال

افسردگی دارم.  هشت ساله درگیرم.  هی میخوام لاغر کنم هی باز چاق میشم.  شاید تا الان هزار بار لاغر کردم.  خیلی سریع هم چاق شدم. الان به حدی وحشتناک چاق شدم. شبا گریه میکنم به حال خودم

چطوری اینقدر زیاد اضافه کردی تو یکسال

منم پارسال۶۷ کیلو بودم تو یکسال شدم۷۷ دقیقا ده کیلو زیاد کردم!!!! البته اوایل که ۵۸ بودم کم کم شدم ۶۷ الانم ۷۷!!! قدمم کوتاهه واقعا حالم داره بهم میخوره از این اندام

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))