2777
2789

نه ماه هست ک پدرم فوت شده حالش کاملا خوب بود شب فشارش رفته بود بالا تا صب با مامانم نخابیدیم هی سر زدیم بهش اما انقدر کم عقل بودم ک حتی شک نکردم فشارشه رفته بالا 

ساعت نه صب بود دیدم حالش هنوز خوب نشده و دستو پاش میلرزه با اینکه نمیومد با زور بردمش بیمارستان ک فهمیدم فشارش انقدی بالاس دستگاه نشون نمیده 

دست مامانمو گرفته بودو داشت حرف میزد ک قلبش وایساد 

مامانم دکترارو صدا زد با شوک پدر نازنیم برگشت و ب مراقبت های ویژه بردنش ساعت ۸ شب قلب پدرم برای همیشه وایساد

ما خیلی خودمونو مقصر میدونیم چون جز غمو غصه چیزی نداشتیم واسش انقدر جوش ماهارو زد همش فشارش بالا میرفت  مخصوصا از عید ب اینور سه بارگف حال ندارم ک باهم رفتیم بیمارستان امپول زدن و خوب شد  بابام تازه ۵۰ سالش شده بود هنوز کلی ارزو داشت

هنوز ما باهم حتی ی مسافرت هم  نرفته بودیم

خیلی خودمو با پسرم سرگرم میکنم اما نمیشه 

دلم مسافرت میخاد اما وقتی بابام نی حاضر نیستم از خونه دربیام چ برسه مسافرت 

ما تو اوج نداری هامونم چون همو داشتیم شاد بودیم 

حتی دیگه جمعمون بهمون خوش نمیگذره 

چرا بابامو بغل نکردم 

چرا فکرشو نکردم قراره ی روز از دستش بدم 

هرچی میگذره سخت تر میشه 

همینطور اشکام میریزه 

ی پدریو میبینم ک ۸۰ یا هفتاد سالشه کلی ناراحت میشم ک ما هم میتونسیم هنوز بیست یا سی ساله دیگه کنار هم باشیم اما چرا خدا نخاست چرا انقدر زود بردش 

خیلیی پشتمون بود همیشه همجوره هوامونو داشت 

کمرمون شکست 

همسایه هامونم تو شوک فوت بابام هستن همینکه تا هایپرمارکت کناریمون میرم کلی دعا میکننو میگن مرد نازنین حیف شد من تو همون چن ثانیه اشکام شر شر میریزه و نمیتونم خودمو کنترل کنم

چکار کنیم بی تو بابا جانم😭😔

ببخشید طولانی شد اما واقعا دلم خیلی گرفته

آنان ک میرقصند درچشم کسانی ک صدای آهنگ را نمی شنوند،همیشه دیوانه ب نظر می آیند💃

تسلیت میگم عزیزم 🖤💔🥀

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی‌بمیرم برات خدابیامرزه خواهری🥺❤️ صلوات فرستادم برای شادی روح شون 

دورت بگردم مرسی عزیز دلم♥️

خدابیامرزتشون جاشون جنت باشه الهی 

هروقت یادت افتاد بابای نازنینت حتما فاتحه براشون بخون

به این فکر کن که تو تا ۵۰ سالگی بابات پیشش بودی من ۹ سالم بود بابام فوت کرد بیچاره ۳۴ سالش بود 

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
ممنون گلم😔💕

خواهش می کنم عزیزم 💙💙💓💓

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

الهی من بگردم به حالت خواهر

کاملا درکت میکنم

از راه دور بغلت میکنم

بنظرم یه مشاوره برو بخاطر پسرت

ببین وقتی یکی فوت میکنه غصه خوردن ما کاری براش نمیکنه این قانون جهان هست.بخاطر مادرتون که زنده هستن بلند بشین حداقل کاری کنین مادرتون چندسالی که کنارتون هستن شاد باشن‌ اوشون شرایط سخت تری تجربه میکنن

دنیاست دیگه منم از دار دنیا یه خواهر داشتم که وقتی ۱۹ سالش بود از پیشم رفت.منم وقتی بقیه رو میبینم چندتا خواهر برادرن میگم خدایا من فقط یه دونه داشتم اونم ازم گرفتی.مصلحتش رو شکر ناشکر نیستم

خدابیامرزتشون جاشون جنت باشه الهی  هروقت یادت افتاد بابای نازنینت حتما فاتحه براشون بخون به ا ...

اخه بگردم تورو😭