2777
2789
عنوان

مهریه🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 1418 بازدید | 89 پست
ممنونم  انشاالله برای شما هم بهترینها رخ بده و ب آرامش برسی❤❤

فدات عزیزم 🌷🌷🌷🌷🌷

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
اون ماشین خودش خریده کرده اسمم یه جایی وکیل می‌گفت ممکن بتونه ثابت کنه ولی خب یه سری میگن چون به اسم ...

انشاالله ک ب حقت میرسی...  در رابطه با ماشینت هم استعلام میگیری مگه ب اسمت نکرده.. اگه سند رو نمیدونی کجاست تهدیدش کن بگو سند ماشینمو بیار وگرنه ازت شکایت میکنم ب جرم خیانت در امانت یا کلاهبرداری😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله ک ب حقت میرسی...  در رابطه با ماشینت هم استعلام میگیری مگه ب اسمت نکرده.. اگه سند رو ن ...

زیاد برای اون غمم نیس بیشتر مهریه مهم که حقمه 

حالا امید خدا ببینیم چی پیش بیاد فعلا که بخاطر بابام باید صبر کنم مراسم بگذره بعد اونم استراحت مطلقم تا قبل عید انشالله یه حرکتی میزنم فقط خوب شد که خیالم راحت شد اینجا بلند نبودم دلم یکم قرص شد 🌷

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
قربونت برم.  انشاالله موفق بشی❤❤

فدات همچنین عزیزم 

زیاد برای اون غمم نیس بیشتر مهریه مهم که حقمه  حالا امید خدا ببینیم چی پیش بیاد فعلا که بخاطر ...

خدا بزرگه... اصلا نگران نباش ب امید خدا هر روز ک حوصله داشتی برو اقدام کن.  دقیقا خودشون بهت میگن چیکار کنی...  مثلا من ک هیچی ب اسمش نبود ووو.  حکم جلبشو بهم دادن  ولی من نتونستم پیداش کنم چون حتی برادری هم ندارم ک بگرده ببینه کجاست... براحتی میتونی خونه و ماشینشو ب اندازه مهریه ات ازش توقیف کنی 

خدا بزرگه... اصلا نگران نباش ب امید خدا هر روز ک حوصله داشتی برو اقدام کن.  دقیقا خودشون بهت می ...

مرسی عزیزم من تو ۱۱ سال بارها خاستم جدا بشم ولی تحمل کردم الان نمی‌دونم چرا به خاطر بابام یا بخاطر این رفتارهاش که همه دیدن و گفتن خاک بر سرت چرا باز بچه دار شدی کلا داغون شدم و الان فقط کینه گرفتم ازش و می‌دونم اگه حتی بیاد معذرت خواهی کنه من دیگه آدم قبلی نمیشم بخاطر همین دارن تخفیف میکنم که سر فرصت کاری که لازم بکنم خدا کمکم کنه هم به من و هم به شما 🌷

من بهم نامه دادن گفتن برو حساباشو توقیف کن منم رفتم بانکهایی ک میدونستم توشون حساب داره رو توقیف کردم.. هرچند یک ریالم روشون نبود و گفتم چیزی تو حسابش نیست ولی گفتن روال قانونیه باید بری انجام بدی..  و یا اینکه برای ماشین هم هرررچی گفتم هیچچی ب اسمش نیست گفتن باید بری استعلام بگیری بیاری.. شغلش هم بناست الان از کارت مادرش استفاده میکنه.  چون چن وقت پیش ک نفقه برام فرستاد رفتم بانک ببینم از چ حسابی برام ریخته ک اگ ب اسم خودشه توقیفش کنم. صاحب حساب مادرش بود 

نمیدم بچه هام جونمن من پرسیدم ۷ سال با مادر بعذم دختر تا سن قانونی  جوری دخترم بزرگ کردم بدون ...

عزیزم خدا بهترینها رو برات رقم بزنه و خدا شوهرت رو هدایت کنه. من دخترت رو درک میکنم. من از مجردیم از بابام متنفر بودم. جیگرم خون میشد می‌دیدم باباهای بقیه خوبن فقط بالای من. ...

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

من بهم نامه دادن گفتن برو حساباشو توقیف کن منم رفتم بانکهایی ک میدونستم توشون حساب داره رو توقیف کرد ...

چقد دنگ فنگ داره 🥲 لعنت به مملکتی که توش زن انقد حقیره

دور از جون 😥 فامیله؟؟؟  دیگه بچه دار نشو

آره فامیل دور خدا ازشون نگذره هیچ شناختی نداشتیم اینجوری بگم 

یهو شد بعد ۷ ماه هر کار کردم نشد ولش کردم برعکس میشه همیشه 

عزیزم خدا بهترینها رو برات رقم بزنه و خدا شوهرت رو هدایت کنه. من دخترت رو درک میکنم. من از مجردیم از ...

آره دقیقا بچه ۵ ساله از باباش بدش میاد چرا چون دیده فاحشی و کتک زدن های تو خونه که بیشرف جلو بچه کوچیک به مادرش اینجوری کنه خیلی پست هست خیلی یادم میاد میریزم بهم خیلی ازش کشیدم 

من بهم نامه دادن گفتن برو حساباشو توقیف کن منم رفتم بانکهایی ک میدونستم توشون حساب داره رو توقیف کرد ...

عزیزم شما جدا شدی.؟ بچه داری؟

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭