2777
2789
عنوان

مهریه🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 1418 بازدید | 89 پست
خدا برات یه راهی باز کنه به آرامش برسی  من کلا دیگه از شوهرم بریدم بابام که رفت تحمل کردن این ...

ممنون عزیزم. عزیزم مادرت در قید حیاته. اگه هست به او تکیه کن. من الان مادرم تکیه گاهمه

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره خودم همین میگم ...فکر کنم یه قانون آمده میگفتن جدیدا که اگه یکسال اخیر اموال جابجا کنه بازم قاضی ...

اره عزیزم تا یکسال حتی اگه چیزیو بفروشه دادگاه ب نفع شما برشمیگردونه..  اصلا نگران نباش دستت پره 

انشاالله ب آرامش برسی عزیزم... خوبه باز چیزی داره مهریتو ازش بگیری... من 114 سکه مهریمه ن خودش چیزی ...

خدا هیچ کس بی پشتوانه نکنه قشنگ میفهممت 

باورت نمیشه من چرا میخام مهریه بگیرم چون یه هزار تومن پول تو کارت من نیس از وقتی زنش شدم شغلم گذاشتم کنار چون حتی حقوقم تا ریال آخر می‌گرفت ازم 

افسردگی گرفتم ازش ولی تحمل کردم چون همه ظاهر میدیدن قیافه داره خانواده متوسطی داره درامد داره کار داره سواد داره معتاد نیس چه می‌دونم تمام ایده آل ها بقیه داره ولی کسی نمیدونه این بشر آدم نیس خسیسه خاله زنک دهن ببین خیلی عقب مونده و داغونه بخدا با این همه ظاهر زندگی من همیشه لنگ یه شارژ تلفنم ولی دردم نمیگفتم فقط می‌ساختم الان میگم مهریه بگیرم ۱ خونه و یه ماشین سر هم کنم شهر که مامانمه پیش خانوادم باشم و خودم برم سر کار زندگی اروم داشته باشم وگرنه آینده من ۱۱ سال پیش تباه شد دیگه هیچ نموند 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
ممنون عزیزم. عزیزم مادرت در قید حیاته. اگه هست به او تکیه کن. من الان مادرم تکیه گاهمه

آره مادرم زندگیمه بهش گفتم جدا بشم تنها نیستیم همو داریم مادرم از اول با شوهرم مخالف بود ولی ما بخاطر احترام بابام ابرو بابام همیشه از خودمون گذشتیم 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
موفق باشی .با یه وکیلم مشورت کن بعضیا رایگان مشاوره میدن .ولی فوری وکیل نگیر 

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی انشالله خدا حاجتت بده .چشم 

اره عزیزم تا یکسال حتی اگه چیزیو بفروشه دادگاه ب نفع شما برشمیگردونه..  اصلا نگران نباش دستت پر ...

مرسی عزیز دلم خدا ازت راضی باشه 🌷

انشاالله ب آرامش برسی عزیزم... خوبه باز چیزی داره مهریتو ازش بگیری... من 114 سکه مهریمه ن خودش چیزی ...

خدا کنه بهترین ها برات رقم بخوره خدا خودش جای حق نشسته بالاخره بعد سختی یه اسونی هم هست عزیزم 

خدا هیچ کس بی پشتوانه نکنه قشنگ میفهممت  باورت نمیشه من چرا میخام مهریه بگیرم چون یه هزار تومن ...

هعی واقعا ناراحت شدم بهترین کارو میکنی... اون ماشینم ک داده اجاره و ب اسم خودته بهش بگو برشگردون. بگو اگ برنگردونی مجبور میشم ازت شکایت کنم.  سند رو هم ازش بگیر...  یعنی نمیخوای جداشی؟؟؟ 

آره مادرم زندگیمه بهش گفتم جدا بشم تنها نیستیم همو داریم مادرم از اول با شوهرم مخالف بود ولی ما بخاط ...

درسته عزیزم ولی دخترت و توراهیت رو هم فکر کن. من بچه ام پسره نوجوون هم هست. بخوام و نخوام یه روزی می‌ره پی زندگیش نمیگه مادر کیلویی چنده . اما دختر مادر میخواد. نکنه شوهرت اونو ازت بگیره

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

هعی واقعا ناراحت شدم بهترین کارو میکنی... اون ماشینم ک داده اجاره و ب اسم خودته بهش بگو برشگردون. بگ ...

اون ماشین خودش خریده کرده اسمم یه جایی وکیل می‌گفت ممکن بتونه ثابت کنه ولی خب یه سری میگن چون به اسمت هست مهم نیس ولی من هیچ مدرک سندی ندارم همین 

من مهریه میخام بعدش نمی‌دونم 

چون نه حاضر میشه آدم بشه و نه حاضر میشه بزار ما آرامش داشته باشیم 

دوست ندارم طلاق بگیرم اصلا بخاطر بچه هام 

ولی دوست دارم آرامش داشته باشم و چیزی از خودم باشه خیلی نسبت بهش تو زندگی تحقیر شدم 

مرسی عزیز دلم خدا ازت راضی باشه 🌷

فداتشم ❤ببخشید اطلاعاتم کامل نبود.  چون من چیزی ب اسمش نبود ولی انقد اومدم و رفتم تو دادگاه اینارو از بقیه شنیدم...  مهریه ات در برابر اموال اون چیزی نیست خیلی راحت میتونی حقتو ازش بگیری 

درسته عزیزم ولی دخترت و توراهیت رو هم فکر کن. من بچه ام پسره نوجوون هم هست. بخوام و نخوام یه روزی می ...

نمیدم بچه هام جونمن من پرسیدم ۷ سال با مادر بعذم دختر تا سن قانونی 

جوری دخترم بزرگ کردم بدون من ۱ لحظه پیش باباش نمی‌مونه و مطمنم شوهرم مهم نیس براش بچه هایش چون اگه مهم بود زندگی ما این نبود 

فداتشم ❤ببخشید اطلاعاتم کامل نبود.  چون من چیزی ب اسمش نبود ولی انقد اومدم و رفتم تو دادگاه این ...

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی اتفاقا من خیلی چیزا رو فهمیدم که بلد نبودم امیدوارم بهترین برات رقم بخوره