2821
2789

چند تا عکس و کپی شناسنامه و کارت ملی با اصلش ..اول ثبت نام می‌کنی بعد برنامه کلاس های تئوری رو میدن بعد تموم شدن کلاس تئوری ،میری مربی انتخاب می‌کنی و کلاس های عملیت شروع میشه ،بعد تموم شدن اینا ،اول آزمون تئوری بعد هم آزمون شهری میگیرن 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میری فتو کارت نلی شناسنامه و اصلشون و ۶ تا عکس

من کلاسای تئوری رو نرفتم کتابم نگرفتم پی دی اف سوالارو خوندم دفه اول بدون اشتباه قبول شدم

یک ماه و نیم طول کشید تا رفتم کلاس توشهری مربیم خیلی سرش شلوغ بود

بعد اتمام کلاسا ازمون ایین نامه

و بعد با افسر

از قدیمی های چند بار تعلیق شده😂

کپی شناسنامه کپی کارت ملی 

۴ تا ۸ قطعه عکس زمینه سفید با حجاب

مراحلشم میری ثبت نام میکنی ی مقدار پولشو میگیرن ثبت سیستم میکنن میفرستنت چشم پزشکی و ازمایش خون برا گروه خونی بعد ک رفتی اینارو بهت میگن کی بری کلاس ایین نامه ۶ تا ۸ جلسه اینه بعدشم ک کلاس تو شهری ۱۲ جلسه

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
اصل مدارکو نمخاد عزیزم؟اخه خود کارت ملیم نیست م نیست

ما ک نمیخاستیم

من قبلا تو اموزشگاه کار میکردم نیاز نبود باز بستگی داره ب جایی ک میری بعضیا الکی سختگیرن

ما ک نمیخاستیم من قبلا تو اموزشگاه کار میکردم نیاز نبود باز بستگی داره ب جایی ک میری بعضیا الکی سخت ...

ببخشید عزیزم کلاس های تئوری چی میگن ؟منظورم اینه چی اموزش میدن

ببخشید عزیزم کلاس های تئوری چی میگن ؟منظورم اینه چی اموزش میدن

کتابو میخونن و از روش توضیح میدن تابلوهارو چراغارو چهارراهارو ،حق تقدمو اینارو 

میتونی نری پولشم ندی کتاب بخونی و امتحان بدی 

ولی بری هم بد نیس اگ سرهنگتون خوب باشه واس ما بدرد نمیخورد😅

کتابو میخونن و از روش توضیح میدن تابلوهارو چراغارو چهارراهارو ،حق تقدمو اینارو  میتونی نری پول ...

اهان سرهنگ توضیح میداد ؟من تازه ۱۸ سالم شده بنظرت برم یا نه واقعاا تو دوراهی موندم 

بعد بنظرت میشه سوالای امتحان و خرید 

اهان سرهنگ توضیح میداد ؟من تازه ۱۸ سالم شده بنظرت برم یا نه واقعاا تو دوراهی موندم  بعد بنظرت ...

اره سرهنگ توضیح میده 

هزینش خیلی نیس ۳۰۰،۴۰۰ فرقشه بری باز بهتره یچیزایی دستگیرت میشه 

حالا تو برو ثبت نام کن بیا من پی دی اف میفرستم برات بخونی قبولشی نترس 🙂

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 22 ساعت پیش
2791
2779
2792