2777
2789

اگر همسرتون در فکرش در حیطه شغلشه بله خیلیم کار خوبیه و پیشرفت میبینم براشون

شما هم تلاش کن ان شالله نتیجه میگیری

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰

منم سوالمو ازش بپرسم  اسی 

تو امروز خوش اخلاقی ؟😁

دعوام نکنید امروز ۲ نفر دعوا کردن باهام 🥲

@شاباله  

لطفا منم بگو قهر نکن 

راجب ازدواجم بگو 

راجب اونی ک بهش فک میکنم چ حسی بهم داره میاد خواستگاری یا نه ؟ 

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم سوالمو ازش بپرسم  اسی  تو امروز خوش اخلاقی ؟😁 دعوام نکنید امروز ۲ نفر دعوا کردن باه ...

ازدواج خوبی برات میبینم این پسرم ک بهش فک میکنی پسر خوب و منطقی ب نظر میرسه اما فعلا نمیاد سمتت 

تو محیط دانشگاه همو دیدین؟

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
ازدواج خوبی برات میبینم این پسرم ک بهش فک میکنی پسر خوب و منطقی ب نظر میرسه اما فعلا نمیاد سمتت  ...

واییی ارهههه از کجا فهمیدی از دانشگاه منو دیده 😍

با همین آینده دارم ؟

یا شخص دیگ ؟

توروخدا بیشتر بگو 

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

ازدواج خوبی برات میبینم این پسرم ک بهش فک میکنی پسر خوب و منطقی ب نظر میرسه اما فعلا نمیاد سمتت  ...

راجب شغل الانم بگو 

آینده ش چطوره ارزش داره  اینجا بمونم یا نه 

این پسر ب من حسی داره ؟ همینک گفتی تو دانشگاه میدیدمش 

یا نه حس قوی ای نداره 

راجب محمد رضا چطور حس میکنی 

راجب شغل الانم بگو  آینده ش چطوره ارزش داره  اینجا بمونم یا نه  این پسر ب من حسی دا ...

نگات میکنه اما نمیتونه بیاد بهت بگه کم روئه میترسه پس بزنیش

کارت هم‌برای الان خوبه اخه کی دم عیدی شغل عوض میکنه فعلا بمون سر کارت بعد یه شغل با رشته تحصیلیت مربوط باشه پیدا میکنی مشغول میشی 

پسره هم دوست داره یا خوشش میاد خودشم میاد سمتت تو نری عقب مونده بازی در بیاری چشمک اینا بزنی بهش ها😅

نگات میکنه اما نمیتونه بیاد بهت بگه کم روئه میترسه پس بزنیش کارت هم‌برای الان خوبه اخه کی دم عید ...

اونی ک گفتی دوستم داره همون نفر اولیه هست یا محمد رضا 

قلبم اکلیلی شد خیر ببینی 😍😍😍😍

همسر ایندم چ ویژگی هایی داره از بین این دو نفره یا یکی دیگ 

با محمد رضا آینده دارم یا ن

نگات میکنه اما نمیتونه بیاد بهت بگه کم روئه میترسه پس بزنیش کارت هم‌برای الان خوبه اخه کی دم عید ...

خدایی دقیق گفتی ایول بهت 😍😍😍😍❤❤❤

اگر همسرتون در فکرش در حیطه شغلشه بله خیلیم کار خوبیه و پیشرفت میبینم براشون شما هم تلاش کن ان ش ...

اره در حیطه کاریشه خیلی داره براش تلاش میکنه ایشالله واقعا نتیجه بگیره🥺🤍

امسال آخرین سالیه که دیگه میتونم کنکور بدم ینی واقعا قبولی میبینی برام🥺 دلم گرم شد❤️

اره در حیطه کاریشه خیلی داره براش تلاش میکنه ایشالله واقعا نتیجه بگیره🥺🤍 امسال آخرین سالیه که ...

عزیزم شما باید تلاش خودت رو بکنی من ب هرکسی ک کنکور داره این حرفو میزنم

منم سوالمو ازش بپرسم  اسی  تو امروز خوش اخلاقی ؟😁 دعوام نکنید امروز ۲ نفر دعوا کردن باه ...

اگه میتونی و فرصتشو داری میشه یه خورده بیشتر بگی 

و اینکه داداشم و زنش مشکلش حل میشه و زندگیشون بهتر میشه؟

اونی ک گفتی دوستم داره همون نفر اولیه هست یا محمد رضا  قلبم اکلیلی شد خیر ببینی 😍😍😍😍 همسر ...

@شاباله‍ جان میشه بقیه سوالاتم رو بگی واقعا ممنونم ازت 😘😘🥰🥰😍😍

همسر ایندم چ ویژگی هایی داره از بین این دو نفره یا یکی دیگ 

با محمد رضا آینده دارم یا ن