راجب اونی ک بهش فک میکنم چ حسی بهم داره میاد خواستگاری یا نه ؟
یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | حس میکنم گم شدم اما تلختر از اون کسی #دنبالم نمیگرده ....:)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ازدواج خوبی برات میبینم این پسرم ک بهش فک میکنی پسر خوب و منطقی ب نظر میرسه اما فعلا نمیاد سمتت ...
واییی ارهههه از کجا فهمیدی از دانشگاه منو دیده 😍
با همین آینده دارم ؟
یا شخص دیگ ؟
توروخدا بیشتر بگو
یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | حس میکنم گم شدم اما تلختر از اون کسی #دنبالم نمیگرده ....:)
ازدواج خوبی برات میبینم این پسرم ک بهش فک میکنی پسر خوب و منطقی ب نظر میرسه اما فعلا نمیاد سمتت ...
راجب شغل الانم بگو
آینده ش چطوره ارزش داره اینجا بمونم یا نه
این پسر ب من حسی داره ؟ همینک گفتی تو دانشگاه میدیدمش
یا نه حس قوی ای نداره
راجب محمد رضا چطور حس میکنی
نگات میکنه اما نمیتونه بیاد بهت بگه کم روئه میترسه پس بزنیش کارت همبرای الان خوبه اخه کی دم عید ...
اونی ک گفتی دوستم داره همون نفر اولیه هست یا محمد رضا
قلبم اکلیلی شد خیر ببینی 😍😍😍😍
همسر ایندم چ ویژگی هایی داره از بین این دو نفره یا یکی دیگ
با محمد رضا آینده دارم یا ن
نگات میکنه اما نمیتونه بیاد بهت بگه کم روئه میترسه پس بزنیش کارت همبرای الان خوبه اخه کی دم عید ...
خدایی دقیق گفتی ایول بهت 😍😍😍😍❤❤❤
اونی ک گفتی دوستم داره همون نفر اولیه هست یا محمد رضا قلبم اکلیلی شد خیر ببینی 😍😍😍😍 همسر ...
@شاباله جان میشه بقیه سوالاتم رو بگی واقعا ممنونم ازت 😘😘🥰🥰😍😍
همسر ایندم چ ویژگی هایی داره از بین این دو نفره یا یکی دیگ
با محمد رضا آینده دارم یا ن